Yürek yakan cenaze

Diyarbakır-Ergani karayolunda meydana gelen kazada yaşamını yitiren polis memuru Mehmet Tuntaş ve aynı kazada ağır yaralanan eşinin karnında can veren 8 aylık bebeği gözyaşları içinde toprağa verildi.

Yürek yakan cenaze

Bayram dönüşü görev yeri olan Diyarbakır’a dönerken Ergani-Diyarbakır karayolunun 30. kilometresinde gerçekleşen kaza sonucu yaşamını yitiren ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli Elazığ'ın Gözeli nüfusuna kayıtlı polis memuru Mehmet Tuntaş ve ağır yaralanan eşi Nesrin Tuntkaş'ın karnındaki 8 aylık bebeği için Elazığ İzzetpaşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

ANNE KARNINDAKİ BEBEK

Törene, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez çok sayıda polis memuru ve yakınları katıldı. Törende, kazada ölen polisin babası Kazım Tuntaş güçlükle ayakta dururken, anne Abile Tuntaş ise sağlık ekipleri tarafından iğneler kontrolünde sakinleştirildi. Törenden sonra polisin ve bebeğinin cenazesi Harput'ta aile mezarlığına gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza sırasında ağır yaralanan polisin eşi ve bir oğlunun ise tedavilerinin Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz