Kiralık Aşk'ın Defne'si Altın Kelebek'te iddialara son noktayı koydu! Elçin Sangu'nun manitası bakın kim çıktı?

Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk’ın güzel oyuncu Elçin Sangu dört yıldır aşk yaşadığı Yunus Özdiken ile görüntülendi. Kiralık Aşk dizisinde birlikte oynadığı Bidönem Kanal D’nin fenomen dizisi Yalan Dünya’da yer yerinden oynatan Gupse Özay’ın Deliha filminde tanışıp aşk yaşadığı Barış Arduç'la 'En Yakışan Çift' ödülünü alan Elçin Sangu, başarılı oyuncuyla sevgili olduğu iddialarına tamamen son verdi.

Kiralık Aşk'ın Defne'si Altın Kelebek'te iddialara son noktayı koydu! Elçin Sangu'nun manitası bakın kim çıktı?

Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk’ın güzel oyuncu Elçin Sangu dört yıldır aşk yaşadığı Yunus Özdiken ile görüntülendi. Kiralık Aşk dizisinde birlikte oynadığı Bidönem Kanal D’nin fenomen dizisi Yalan Dünya’da yer yerinden oynatan Gupse Özay’ın Deliha filminde tanışıp aşk yaşadığı Barış Arduç'la 'En Yakışan Çift' ödülünü alan Elçin Sangu, başarılı oyuncuyla sevgili olduğu iddialarına tamamen son vermek adına ödülünü alacağı Altın Kelebek gecesine 4 yıldır birlikte olduğu ve aşklarını sosyal medya hesabından duyurduğu Yunus Özdiken ile geldi.

İddialara sevgilisi ile son noktayı koydu

Kırmızı halıda el ele boy gösteren Kiralık Aşk’ın Defne’si yani Elçin Sangu ve 4 yıllık sevgilisi Yunus Özdiken, böylece asılsız aşk iddialarını da yalanlamış oldu. Elçin Sangu, geceye uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle geldi. 4 yıldan bu yana Yunus Özdiken ile birlikte olduğunu söyleyen güzeller güzeli oyuncu Elçin Sangu bu vesileyle başarılı oyuncu Barış Sangu ile aralarında çıkan aşk dedikodularına da son noktayı koydu.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk, baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Star TV'nin 2015 yapımı romantik komedi dizisidir.

Elçin Sangu kimdir?

11 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mersin Üniversitesi Opera Bölümünden mezun olan Sangu; ardından 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Elçin Sangu Sanhe Tozu Tiyatrosu’nda eğitim almış ve bu eğitimin ardından oyunculuk kariyerinde ilk adımları atmıştır. 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yer alan Sangu; 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Eda rolünü oynamıştır.

1,69 boyunda 60 kilo olan Sangu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde boy göstermiştir.

Barış Arduç kimdir?

9 Ekim 1987 yılında doğan Barış Arduç   Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi aldı.  Yüzme, futbol ve dalgıçlık sporları ile uğraşan Arduç fotomodellik ve dublaj sanatçılığı da yaptı. Ömür Gedik’in Paramparça klibinde oynadıktan sonra dizilerde rol almaya başladı.

Dinle Sevgili (2012), KÜÇÜK HANIMEFENDİ (2011), Pis Yedili (2011) gibi dizilerde rol aldıktan sonra Benim İçin Üzülme dizisinin 1. bölümünde Ahmet karakterine hayat verdi. Bu rol ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde Bugünün Saraylısı dizisinde Selim karakterine hayat veren Barış Arduç 187 cm boyunca ve kahverengi gözlü.

Barış Arduç kendi hayatını kısaca şu cümlelerle özetliyor: "Kariyer planları yapmaya lise son sınıfta başladım. Yoğunlaştığım iki alan vardı biri spor akademisi diğeri konservatuar. Spor akademisine girdim ama ilk yılımda bırakmak durumunda kaldım bazı problemlerden dolayı. Kadere inanan biriyim. Kader beni bir şekilde spor akademisinden ayırınca oyunculuğa yönlendirmiş oldu. Bende oyunculuğa dair neler yapabilirim diye düşünürken Ayla Algan’la tanıştım. Kamera önü oyunculuk eğitimini aldıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezinde teatral bir eğitim alarak ufak da olsa yaptığım işle alakalı bir fikrim oldu. Böylelikle ilk adımımı atmış oldum diyelim." ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz