“Hatıran Yeter” izleyicisini mest etti

Başrollerini Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Sümeyye Aydoğan ve Burak Sevinç gibi ünlü isimlerin paylaştığı 'Hatıran Yeter' filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz seyirci için merak uyandırmayı başarmıştı.

“Hatıran Yeter” izleyicisini mest etti

Son zamanlarda beyaz perdede birçok yeni film çalışması görmekteyiz birçoğu tutarak yoluna devam ederken maalesef ki birçoğu da izleyicisine istediğini veremiyor. Beyza perdede 16 Şubat’ta merhaba diyen Hatıran Yeter filmi son zamanların en iyi yapımlarından olduğunu kanıtlayarak büyük bir izleyici performansı gösterdi. Öyle ki filmin vizyona girişinin 4.gününde sosyal medyadaki hastaglerde yerini aldı.

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Demirci’nin oturduğu dram filmi senaryosu da yine Demirci imzası taşıyor.

BAŞROL OYUNCULARI KİMLERDİR?

Aytaç Şaşmaz: Türk oyuncudur. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu Ödülü kazanmıştır.

Belçim Bilgin: Kürt kökenli oyuncu Kelebeğin Rüyası filmiyle güzel bir başarı yakalayan oyuncu akabinde Sadece Sen filmiyle de büyük bir başarı elde.

Sümeyye Aydoğan: 24 yaşındaki genç oyuncu Duy Beni dizisindeki başarısıyla gündeme geldi.

Burak Sevinç: Söz dizisindeki başarısıyla adından bahsettiren Sevinç, en son müzisyen Murat Göğebakan’ın hayatının konu edildiği biyografik romantik filmin başrolünde Murat Göğebakan’ı canlandırmıştı.

PEKİ, BU HAFTA BEYAZ PERDEDE NELER VAR?

Lohusa: Yönetmen koltuğunda Kıvanç Boruönü’nün oturduğu, senaryosunda Gupse Özay’ın imzasını taşıyan eleştirel komedi filmi.

Kral Şakir; Devler uyandı; Yönetmen koltuğunda Haluk Can Dizdaroğlu oturuyor.

Zaferin rengi: Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu zengin oyuncu kadrosuna sahip yerli filmin oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Nejat İşler gibi isimler yer alıyor.

Bob Marley: Biyografik dram filminin Yönetmen koltuğunda Reinaldo Marcus Green oturuyor.

Madame Web: Yönetmen koltuğunda S.J. Clarkson’un oturduğu aksiyon filminde Dakota Johnson yer alıyor.

Haber: İsa İPEK

Redaktör: Nazime Aslı ÇAVLAN

Kaynak: Diyarbakır Söz