1 Mart reyting sıralaması, hangi dizi daha çok izlendi, reyting sıralamasında liderlik koltuğunu kim aldı?

1 Mart Cuma günü Show Tv, Kanal D, Now Tv, Star Tv, TRT 1’in iddialı dizileri kıyasıya yarıştı. Kızılcık Şerbeti yeni Abdullah’la, Yalı Çapkını aşkla, Kara Ağaç Destanı da yürekleri yakan dramasıyla izleyici karşısındaydı. Peki 1 Mart reyting sonuçlarından kim galip çıkacak?

1 Mart reyting sıralaması, hangi dizi daha çok izlendi, reyting sıralamasında liderlik koltuğunu kim aldı?

Show Tv’de her Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nde sular durulmuyor. Alev’in hamile olduğunun öğrenilmesinin şoku devam ederken, Alev’in yeğeninin aşık olduğu Hakan’ın da evli ve çocuklu çıkması kriz çıkardı. Tüm bunların yanında Doğa’nın barışma isteğinin ailesine anlatmasından sonra dizinin sonunda sürpriz bir şekilde ayaklanan yeni Abdullah bey olaylara el koymaya başlıyor.

Ancak Alev’in hamile olduğunu öğrenmesi herkes gibi Abdullah beyi de şoka uğrattı. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni Abdullah dizide nasıl bir portre çıkaracak.

Kızılcık Şerbeti son bölümüyle reytinglerde en çok izlenenler arasındaki yerini aldı. Ancak sıralaması henüz belli değil.

YALI ÇAPKINI

Star Tv’nin ağır toplarından olan Yalı Çapkını’nda Ferit’le Seyran’ın aşkı yine geceye damga vurdu.

KARA AĞAÇ DESTANI

TRT’nin geçen hafta yayınlanmaya başlayan Kara Ağaç Destanı da reytinglerin favorilerinden. Usta oyuncular Olgun Şimşek, Özlem Conker, Hakan Boyav’ın rol aldığı Kara Ağaç Destanı’nda da entrika, aşk yer alıyor. Dizide ağalığının elinden gitmemesi için her şeyi yapacak olan bir ağanın ve Ömer’le Sultan’ın aşkının anlatımı dokunaklı bir şekilde izleyiciye aktarılıyor.

Kanal D’nin artık fix olmuş Arka Sokaklar dizisi, Now TV’nin Gaddar dizisi, TV 8’in Cevap ver Türkiye yarışma programı.

Bakalım izleyici 1 Mart Cuma akşamı hangi dizi ya da programı seçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler