1 Milyon TL'lik Ödüle Ulaştı! Kenan İmirzalıoğlu Kendini Tutamad!

Kim Milyoner Olmak İster programı, son yayınlanan bölümüyle seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Genç yarışmacı Berk Göktaş'ın 1 milyon TL'lik büyük ödüle ulaşması, stüdyoyu ve izleyicileri coşturdu. Ancak asıl duygusal an, Berk'in büyük ödül sorusunu görmeye hak kazandığı anda yaşandı.

1 Milyon TL'lik Ödüle Ulaştı! Kenan İmirzalıoğlu Kendini Tutamad!

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, uzun yıllardır ekranda olan ve her sezonu heyecanla beklenen bir program. Son yayınlanan bölümde, Berk Göktaş isimli genç yarışmacı, 1 milyon TL'lik ödüle ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Ancak, asıl heyecan büyük ödül sorusunu görmeye hak kazandığı anda yaşandı.

Berk Göktaş'ın Başarısı

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tüm sorulara doğru yanıt vererek adım adım ilerledi ve neredeyse büyük ödüle ulaştı. Göktaş'ın başarısı, seyircileri ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu da heyecanlandırdı.

1 Milyon TL'lik Soru

Berk Göktaş, verdiği yanıtlarla 1 milyon TL'lik ödüle ulaşmayı başardı. Ancak, gerçek heyecan büyük ödül sorusunun açılacağı haftaya kaldı. Berk Göktaş, önümüzdeki hafta büyük ödül sorusunu görmeye hak kazanacak ve 5 milyon TL'lik soruyu cevaplamaya çalışacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Tepkisi

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu, Berk Göktaş'ın başarısını tebrik ederken duygularını gizleyemedi. İmirzalıoğlu, "Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni" dedi.

Yarışmacının Duyguları

Yarışmacı Berk Göktaş, büyük başarısının ardından duygularını paylaştı. "Karışık duygular içerisindeyim, anlatılmaz yaşanır! Yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Çok heyecanlıyım" diyerek duygularını ifade etti.

Berk Göktaş'ın karşısına çıkan 11. soru oldukça zorlu bir soruydu: "23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleşmiştir?" Yarışmacı, bu zorlu soruya 'D- Fevzi Paşa, Kozan' cevabını verdi.

Kaynak: AJANSLAR