1 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Yaban Çiçekleri, Kandahar reyting sonuçları açıklandı mı?

1 Nisan Pazartesi günü reyting liderliği için yarışan Kızıl Goncalar, Yaban Çiçekleri dizileri, Kandahar filmi gibi yapımlar vardı. Pazartesi günü ikinci bölümü yayınlanan Yaban Çiçekleri’nin reyting performansı merak ediliyor. 1 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı?

1 Nisan reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Yaban Çiçekleri, Kandahar reyting sonuçları açıklandı mı?

1 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri, Kandahar yabancı filmi ve TV8’de Survivor All Star en çok izlenen yapım olmak için yarıştılar. 1 Nisan reyting sonuçları açıklandığında kim lider olacak?

KIZIL GONCALAR

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi Kızıl Goncalar hem konusu hem de verdiği sosyal mesajlarla gündemdeki yerini koruyor. Son bölümünde izleyicilere yaşattığı duygu dolu sahnelerle bu hafta da adından fazlasıyla söz ettirecek gibi. Meryem’in masumiyeti, Levent’in babasına olan düşkünlüğünün açığa çıkması, Cüneyd’in kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmesi geceye damga vuran sahneler oldu. Reyting sonuçlarının en büyük favorilerinden olan Kızıl Goncalar bakalım liderliğini koruyacak mı?

Kanal D’de yabancı film Kandahar, TRT1’de Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Show Tv’de Atla Gel Şaban gibi yapımların yarıştığı reyting mücadelesinin sonuçları açıklandığında haberimizden okuyabilirsiniz.

25 Mart reyting sonuçları

Kızıl Goncalar

Survivor All Star

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi

Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber

Esra Erol’da

Kızıl Goncalar (Özet)

ATV Ana Haber

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Ömer

Korkusuz Korkak

Kaynak: Diyarbakır Söz