11 Mart reyting sonuçları, Kızıl Goncalar, Hz. Muhammed, Ömer, Survivor All Star reyting sonuçları açıklandı mı?

11 Mart Pazartesi günü NOW Tv’de geçen haftanın da reyting galibi Kızıl Goncalar, ATV’de Hz. Muhammed Allah’ın Elçisi filmi, Show TV’de Güldür Güldür Show tekrarı, yine Kanal D’de Taş Kağıt Makas dizisinin tekrar ve TV8’de Survivor All Star yarışma programının yeni bölümü ile TRT1’de Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi reyting sonuçları için yarıştı. Reyting sonuçlarında zirveyi hangi yapım alacak?

11 Mart reyting sonuçları, Kızıl Goncalar, Hz. Muhammed, Ömer, Survivor All Star reyting sonuçları açıklandı mı?

11 Mart Pazartesi günü Ramazan ayının da ilk günü olması sebebiyle televizyon kanallarının çoğunda dizilerin tekrar bölümü yayınlandı. ATV’de Hz. Muhammed Allah’ın Elçisi filmi, Show TV Güldür Güldür Show, Kanal D ise yeni dizisi Taş Kağıt Makas yapımlarının tekrar bölümlerini yayınladılar.

KIZIL GONCALAR

Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen NOW TV’nin Kızıl Goncalar dizisi bu hafta da reyting sonuçlarında zirveyi kaptırmayacak gibi.

10. bölümüyle ekranlara gelen Kızıl Goncalar’da Mira’nın gerçek ailesinin peşine düşmesi Levent’i korkuturken Meryem’den bu konuda destek ister. Zeynep’e oynanan oyun yüzünden onunla arası açılan Cüneyd bunalıma girer, Hasna’nın doldurduğu Sadi bu durumu, iktidarını perçinleyecek bir fırsat olarak kullanmaya karar verir. Ancak Zeynep’in kovulan eş olarak karşılaşacağı acı sona teslim olmaya niyeti yoktur. Annesinin itirazlarına rağmen boyundan büyük bir işe girişir.

ÖMER

47. bölümüyle ekranlara gelen Ömer dizisinde de sular durulmuyor. Ömer, Gamze’yi şarkı söylerken görünce çok üzülür ve terkeder. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay başrollerini paylaştığı OGM Pictures imzalı yapım reyting sonuçlarında genellikle ilk 10’da yer alabiliyor.

Bakalım bu hafta Ömer dizisi reyting sıralamasını değiştirebilecek mi?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ

Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in başrollerini paylaştığı tarihe ışık tutan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 16. Bölümüyle TRT1 ekranlarında. Selahaddin Eyyubi’nin haçlılara karşı verdiği mücadelesi desteansı bir şekilde anlatan yapım 4 Mart pazartesi günü reytinglerde 3. Olmuştu.

11 Mart pazartesi günü Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi reyting sıralamasında yükseliş yapabilecek mi?

HZ. MUHAMMED ALLAH’IN ELÇİSİ

Peygamberimiz Hz. Muhammed’in hayatını konu alan 2015 yapımı film ATV ekranlarında yayınlandı. Ramazan ayının ilk günü olması münasebetiyle yayınlanan yapım ATV’nin pazartesi reyting sonuçlarını etkiler mi?

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KIZIL GONCALAR NOW

2 SURVIVOR ALL STAR TV8

3 KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBI TRT 1

4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW

5 KIZIL GONCALAR (OZET) NOW

6 ESRA EROL'DA ATV

7 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV

8 ATV ANA HABER ATV

9 OMER STAR TV

10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

11 SURVIVOR ALL STAR OZET TV8

Kaynak: Diyarbakır Söz