12 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Mehmed: Fetihler Sultanı reyting sonuçları açıklandı mı?

12 Mart Salı akşamı komedi, gizem, aksiyon tarih ne ararsan var televizyon kanallarında. 12 Mart Salı akşamı gündemden düşmeyen Bahar, TRT 1’de tarihi dizi Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Yabani. Reyting sonuçlarında liderliği hangi yapım göğüsleyecek?

12 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Mehmed: Fetihler Sultanı reyting sonuçları açıklandı mı?

Salı akşamları reyting sonuçlarında kimin lider olacağı merak ediliyor. Özellikle Show TV’nin Bahar dizisi ve TRT’de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin kıyasıya rekabeti var. Baha dizisi hem 5 Mart Salı hem de geçen haftanın en çok izlenen dizisi olmuştu.

Bahar dizisi komedi, entrika ve romantizm barındırırken Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ise tarihi atmosferi ve Osmanlı anlatımıyla öne çıkıyor.

Now Tv’de yayınlanan Yabani dizisi de özellikle gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayat verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi konu edildi.

TV8 her zamanki gibi Survivor All Star yarışmasıyla izleyici kitlesinden bişey kaybetmeyecek gibi duruyor. 5 Mart Salı akşamı 3. Olan Survivor All Star bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

ATV’de başrolde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

Kanal 7’de hafta içi her akşam yayınlanan Rüzgarlı Tepe klasik arkası yapım dizilerinden. Özellikle orta yaş üstü kitleyi kendine bağlayan Kanal 7’nin reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı belli değil.

12 MART 2024 SALI TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - Bahar - SHOW TV

2 - Bahar (Özet) - SHOW TV

3 - Survivor All Star - TV8

4 - Esra Erol'da - ATV Mehmed: Fetihler Sultanı - TRT 1

5 - Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - Now

6 - ATV Ana Haber - ATV

7 - Mehmed: Fetihler Sultanı - TRT 1

8 - Yabani - ATV

9 - Ben Bu Cihana Sığmazam - ATV

10 - Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar - ATV

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler