14 Mart reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Survivor All Star Eleme gecesi reyting sonuçları açıklandı mı?

14 Mart Perşembe günü İnci Taneleri, Survivor All Star Eleme Gecesi, Aldatmak, Sakla Beni ve Hudutsuz Sevda dizileri gibi reyting sıralamasının favori yapımları yarıştı. 14 Mart Perşembe reyting sonuçlarında seyirci kimi tercih etti?

14 Mart reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Survivor All Star Eleme gecesi reyting sonuçları açıklandı mı?

14 Mart Perşembe akşamı reyting lideri olmak için izleyici çekmeye çalışan dizi ve yapımları sizler için derledik. Hangi dizi ya da program reyting sonuçlarından lider çıkacak?

İNCİ TANELERİ

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosu ve başrolünü paylaştığı İnci Taneleri seyircinin deyimiyle ‘Dilber’ reyting sonuçlarının favorilerinden. Hatta herkesin birinci gözüyle baktığı dizi demek daha doğru.

ALDATMAK

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin olduğu dram dizisi Aldatmak ATV ekranlarında her Perşembe yayınlanıyor. 61. Bölümüyle ekrana gelen Aldatmak dizisinde Kahraman'ın verdiği hayat mücadelesi Mualla ve Oylum'u bir araya getirse de ikili arasında buzların erimesi kolay olmaz.

Dram severlerin izlediği Aldatmak son haftalarda reyting sonuçlarında pek parlak bir performans sergilemese de 14 Mart reyting sonuçlarında sürpriz olur mu bilinmez.

HUDUTSUZ SEVDA

NOW TV’de her Perşembe ekrana gelen aksiyon ve romantizm ağırlıklı Hudutsuz Sevda son haftalarda reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyor.

Hudutsuz Sevda 24. Bölüm özeti

Halil İbrahim patlama olmadan herkesi kurtarmayı başarır. Zeynep ve Ceylan arasındaki gerginlik devam ederken Halil İbrahim’in kimin tarafını tutacağı büyük önem taşıyacaktır. Babalar özgürlüklerine kavuşurken hapsedilen kişi bir başkası olur. Yılmaz’ın içeri girmeye hiç niyeti yoktur. Çıkış yolunu nasıl bulduğu ise ortalığı karıştıracak, oklar Halil İbrahim’e dönecektir. Yılmaz’ı ilk bulan kazanacaktır. Peki Halil İbrahim herkesten önce davranıp sonunda intikamını almayı başarabilecek midir?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç’in başrollerini paylaştığı dizi son 3 haftadır reyting sonuçlarında 3. Sırada yer alıyor. Bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

SURVİVOR ALL STAR ELEME GECESİ

TV 8’de yayınlanan Survivor All Star Eleme gecesi bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacıların canhıraş mücadeleri izleyenleri nefessiz bırakırken Survivor All Star’ın son iki haftadaki reyting performansı düşüyor gibi görünüyor. 14 Mart Perşembe reyting sonuçlarında Survivor kaçıncı olacak?

KÜL MASALI

TRT 1'de 4. bölümüyle ekrana gelen romantik-dram dizisi Kül Masalı ilk 2 bölümüyle reytinglerde istenilen başarıyı gösteremedi. Bu haftaki performansı herkes tarafından merak ediliyor.

14 MART 2024 PERŞEMBE TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - İnci Taneleri - Kanal D

2 - Hudutsuz Sevda - NOW

3 - Survivor All Star - TV8

4 - Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - Now

5 - Esra Erol'da - ATV

6 - İnci Taneleri (Özet) - Kanal D

7 - Hudutsuz Sevda (Özet) - NOW

8 - Aldatmak - ATV

9 - Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV

10 - Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar - ATV

Kaynak: Diyarbakır Söz