16 Mart reyting sonuçları, Güldür Güldür, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda, Kardeşlerim reyting sonuçları açıklandı mı?

16 Mart cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu? TRT 1’in Gönül Dağı, Show TV’nin cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Güldür Güldür ve Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin yanı sıra ATV’nin Kardeşlerim dizisi. Bakalım reyting sonuçlarında nasıl olacak?

16 Mart reyting sonuçları, Güldür Güldür, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda, Kardeşlerim reyting sonuçları açıklandı mı?

16 Mart Cumartesi akşamı reyting sonuçlarında Star Tv’de yayınlanmaya başlayan Yan Oda yer arıyor. Dizide başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Şevval Sam başrolleri paylaşıyor.

YAN ODA

Yan Oda dizisinin ikinci bölümünde Şelale'yi Taylan ile aynı yatakta gören Sevgi büyük bir öfkeye kapılır. Kızının yanlış bir şey yapmadığından emin olmaya çalışırken, bu sorumsuzluğu için onu cezalandırır.

GÜLDÜR DÜLDÜR

Show Tv’nin cumartesi akşamı güldüren tiyatro programı. Birbirinden komik skeçlerle izleyiciye keyifli vakit geçirtti denebilir. 9 Mart reyting sonuçlarında istenilen reyting sıralamasını bulamasa da Güldür Güldür Show’un bu haftaki performansı merak ediliyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D’de cumartesi akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş 77. Bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarını 10. Olarak kapatan Üç Kız Kardeş bu hafta sırasını değiştirebilecek mi?

GÖNÜL DAĞI

TRT1’in as dizilerinden. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganıyla gönüllere taht kuran Gönül Dağı reyting sonuçlarının liderlerinden. Geçen hafta 9 Mart Cumartesi günü reyting birincisi olan Gönül Dağı, kâh güldürüp kâh ağlatırken bazen de düşündüren replikleriyle en çok izlenen yapımlardan.

Bakalım Gönül Dağı bu hafta da liderliği sürdürebilecek mi?

SURVİVOR ALL STAR

TV8’de her akşam yayınlanan yarışma programı Survivor All Star 2 haftadır liderliği Gönül Dağı dizisine kaptırmış durumda. Survivor All Star her hafta yükselen temposuyla izleyiciyi çekmeye çalışırken bu hafta ne olacak?

KARDEŞLERİM

ATV ekranlarının sevilen drama dizisi Kardeşlerim 121. Bölümüyle ekranlara geldi. Kardeşlerim dizisi reytinglerde hemen hemen her zaman ilk 5in içinde yer alıyor.

16 MART 2024 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI

1- Gönül Dağı - TRT 1

2- Survivor All Star - TV8

3- Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu - NOW

4- Gönül Dağı (Özet) - TRT 1

5- Kardeşlerim - ATV

6- SHOW Ana Haber - SHOW TV

7- Yan Oda - Star TV

8- Güldür Güldür Show - SHOW TV

9- Korkma Ben Yanındayım - NOW

10- Ana Haber - TRT 1

Kaynak: Diyarbakır Söz