17 Temmuz Reyting Sonuçları (Kiralık Aşk, Ben Bilmem Eşim Bilir, Döndür Şansını)

17 Temmuz 2015 Reyting sonuçları merakla bekleniyor. Star TV, ATV ve Kanal D’nin kıyasıya yarıştığı 17 Temmuz Cuma Reytingleri nasıl sonuçlanacak? Kiralık Aşk reytinglerde Sen Benimsin'i saf dışı bıraktı ve Sen Benimsin Cuma akşamı tekrar bölümü yayınlandı. Fox TV'nin yaz dizilerinden Sen Benimsin artık Pazar akşamları yayınlanacak.

17 Temmuz Reyting Sonuçları (Kiralık Aşk, Ben Bilmem Eşim Bilir, Döndür Şansını)

Star TV’nin fenomen dizisi Kiralık Aşk reyting sonucu en çok merak edilen dizi aslında ancak Kanal D ve ATV’de yarışma programı olduğunu düşünürsek, tıpkı geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Kiralık Aşk’ın reyting birincisi olması bekleniyor.

Kanal D’nin efsane yarışma programı İlker Ayrık’ın sunumuyla Bayram Özel sloganıyla ekranlara geldi. Birçok hayranı bulunan Ben Bilmem Eşim Bilir’in reyting sonuçlarında nasıl bir sıralama yakalayacağı da merak edilenler arasında.

Fox TV’de daha önce Cuma akşamları yayınlanan Sen Benimsin Kiralık Aşk’a mağlup olunca yayın günü değişmişti. Bu nedenle Sen Benimsin Cuma akşamı tekrar bölümü ile ekranlara geldi ve 5. Bölümü Pazar akşamı yayınlanacak.

17 Temmuz 2015 Reyting sonuçları yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz