2 Mart reyting sıralaması, Üç Kız kardeş, Güldür Güldür, Gönül Dağı

2 Mart Cumartesi akşamı, Üç Kız Kardeş, Gönüldağı, Güldür Güldür, Kardeşlerim, Survivor All Star, Beni Satan Casus, Emanet reyting sıralamasında liderlik koltuğunu kapmak için kıyasıya yarıştı. Nihayetinde 2 Mart Cumartesi reyting sonuçlarını kim önde kapatıyor.

2 Mart reyting sıralaması, Üç Kız kardeş, Güldür Güldür, Gönül Dağı

Cumartesi akşamları reyting sıralamasında kanalların reyting savaşının en kızgın geçtiği akşamlardan.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D’de her cumartesi yayınlanan İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş 76. Bölümüyle ekranlara geldi. 
Üç Kız Kardeş dizisinde Adnan, Rüçhan’dan iki oğlu arasında seçim yapmasını ister fakat işler Adnan’ın planladığı şekilde gitmez. Kartal, Adnan’a karşı olan duygularına yenilip Adnan’ı polise teslim etmez. 
Öte yandan Müjgan’ın Kalender ailesinin evine yerleşmesi evde huzursuzluk doğurur. Sıfırdan başlamak iyi olsa da Rüçhan Kartal’la yakınlaşmak için kararlı adımlar atmaya devam eder, Somer annesini paylaşamayıp, bu yakınlığı onaylamadan, reddetmeye devam eder. 

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

Show Tv’nin artık cumartesi klasiklerinden olan Güldür Güldür Show ise keyifli vakit geçirmek isteyenlerin izlediği yapım oldu.

SURVİVOR ALL STAR

Acun Ilıcalı’nın Tv 8’inde her cumartesi hemen hemen ülkeyi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor All Star yarışma programı reyting sıralamasının liderlerinden. 2 Mart Cumartesi akşamı da reytinglerde birinci olursa sürpriz olmaz.

GÖNÜLDAĞI

TRT 1’in ağır toplarından Gönüldağı dizisi de bazen hüzünlendirip bazen güldürse de hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Gönüldağı da reyting sıralamasında ben de varım diyen yapımlardan.

BENİ SATAN CASUS

Star Tv 2 Mart cumartesi akşamı dizi yerine başrollerini Mila Kunis, Kate McKinnon’in paylaştığı Beni Satan Casus adlı komedi aksiyon filmiyle reytinglere girmeye çalıştı.
Filmin konusu kısaca şöyle;
Beni Satan Casus, iki gün boyunca aksiyon dolu maceralara atılan Audrey ve Morgan’ın hikayesini anlatıyor. 30'lu yaşlarında olan Audrey ve Morgan, birbirlerinin en yakın arkadaşıdır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, sakin olsa da ikisini de tatmin etmemektedir. Öne çıkan hiçbir noktası olmayan sıradan hayatları, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam, iki kadının hayatını altüst eder.

EMANET

Kanal 7’nin uzun soluklu dizilerinden Emanet daha önceleri hafta içi her gün ekrana gelirken artık Cumartesi günleri ekranlarda. Emanet dizisi oyuncularının farklı kanallarda farklı dizilerde geçmesinden sonra reytinglerde çok fazla rekabet gücü de kalmadı.
 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler