2 torun sahibi adamın karısından isteği şoke etti! 'Yılmaz Erdoğan'dan neyim eksik? dedi... 'Dilber gibi...

Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programının son bölümünde, 32 yıllık evli ve iki torun sahibi bir kadın, kocasının isteklerinin hayli sıra dışı olduğunu açıkladı. Kocasının sürekli olarak boşanma tehditleri savurduğunu ve ondan dizilerdeki bayanlar gibi olmasını istediğini dile getiren kadın, son olarak Dilber gibi dans etmesi talep edilince durumu dayanılmaz bulduğunu ifade etti. Bu şaşırtıcı itiraflar, programın izleyicilerini dehşete düşürdü.

2 torun sahibi adamın karısından isteği şoke etti! 'Yılmaz Erdoğan'dan neyim eksik? dedi... 'Dilber gibi...

Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa 32 yıllık evli ve iki torun sahibi kadın konuğu anlattıkları damga vurdu.

CANLI YAYINDAKİ İTİRAF ŞOKE ETTİ

Kocasının onu sürekli boşanmak ile tehdit ettiğini dile getiren konuk, "Dizilerde gördüğü beğendiği bayanlar gibi olmamı istiyor. Mesela en son Dilber gibi dans etmemi istedi." dedi. Bu itirafın üzerine çok şaşıran Esra Ezmeci, bu durumun ne zaman başladığını sordu.

Kocasının 6-7 yıldır böyle olduğunu söyleyen konuk, "Kocamın isteklerini yerine getirmeye çalıştım ama artık tahammülüm kalmadı. Evliliğim yıkılmasın diye her şeyi deniyorum." dedi. Hayatlarının çok monoton olduğunu ifade eden kadın konuk, "O monotonluk kalkacakmış ben farklı olduğumda" diye ekledi.

'DİLBER GİBİ...'

Esra Ezmeci, "Eşiniz televizyonda ne görse canı mı istiyor?" diye sordu. Kadın konuk eşinin isteklerine anlam veremediğini söyleyip, "En son Dilber dansı yapmamı istedi. Benim ne eksiğim var Yılmaz Erdoğan'dan diye sordu." dedi.

Eşini çok sevdiğini ama bu durumdan rahatsız olduğunu ifade eden kadın konuk, Esra Ezmeci'den yardım istedi. Ezmeci ise, "Sanki bu durumu anlaması için onun da böyle bir şeye maruz kalması gerekir. Ona bir gün deyin ki Diriliş Ertuğrul gibi gel. Kılıcını kuşansın gelsin" dedi. Kadına, "Sizin kaybetme korkunuzu görmüş olup onun üzerine gidiyor olabilir o yüzden ona rest çekin. Diğer bir yol olarak çift terapistine cinsel terapiste başvurup bunu çözümleyebilirsiniz" tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AJANSLAR