Görüş Bildir

20 Eylül Reyting Sonuçları (Yaz’ın Öyküsü, Kapımdaki Casus, O Hayat Benim)

20 Eylül Reyting sonuçlarında Kanal D Yaz’ın Öyküsü, Fox TV O Hayat Benim, Star TV ise Kapımdaki Casus ile sıralamaya girmeye çalıştı. Yaz’ın Öyküsü 12. Son bölümü fanatiklerini ekrana kilitlerken, Star TV’de dizi yerine yabancı sinema filmi vardı. Fox TV’de ise O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümüyle ekranlara konuk oldu. İşte 20 Eylül Pazar reyting sonuçları…

20 Eylül Reyting Sonuçları (Yaz’ın Öyküsü, Kapımdaki Casus, O Hayat Benim)

Kanal D; Her Pazar ilk 2’ye girmeyi başaran Yaz’ın Öyküsü’nün aynı başarıyı gösterecek mi bilinmiyor. Çünkü çok büyük bir rakibi var. Geçtiğimiz sezon her Pazar hatırı sayılır reytingler elde eden O Hayat Benim ile yarıştı. Yaz’ın Öyküsü reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?

Star TV; Pazar günleri yayınlanacak dizisi olmayan kanal, bu hafta tercihini Kapımdaki Casus adlı yabancı sinema filminden yana kullandı. 20 Eylül 2015 reyting sonuçlarında Star TV kaçıncı oldu?

Fox TV; Büyük merakla beklenen yeni sezonu O Hayat Benim’in 61. Bölümü dün akşam izleyicisiyle buluştu. O Hayat Benim yeni sezon ilk bölümünün 20 Eylül Pazar reytinglerinde kaçıncı olacağı büyük merakla bekleniyor.

Reyting sonuçları sıralaması açıklandığı andan itibaren haberimizde olacak.

Kaynak: Recep Kaya

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi