21 Mart reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Bahar reyting sonuçları açıklandı mı?

21 Mart Perşembe İnci Taneleri, Survivor All Star Eleme Gecesi, Aldatmak, Sakla Beni, Bahar 6.bölüm tekrarı ve Hudutsuz Sevda dizileri reyting birinciliği için yarıştı. 21 Mart Perşembe reyting sonuçlarında seyirci kimi seçti?

21 Mart reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Bahar reyting sonuçları açıklandı mı?

21 Mart Perşembe reyting birincisi olmak için izleyici çekmeye çalışan dizi ve yapımları sizler için derledik. Hangi dizi ya da program reyting sonuçları açıklandığında birinci olacak?

İNCİ TANELERİ

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosu ve başrolünü yaptığı İnci Taneleri reyting sonuçlarının favorilerinden. Hatta herkesin birinci gözüyle baktığı dizi demek daha doğru. İnci Taneleri 14 Mart reyting sonuçlarında da birinci olmuştu.

ALDATMAK

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin olduğu dram dizisi Aldatmak ATV ekranlarında her Perşembe yayınlanıyor. 62. Bölümüyle ekrana gelen Aldatmak drama severlerin tercihi.

HUDUTSUZ SEVDA

NOW TV’de her Perşembe ekrana gelen aksiyon ve romantizm ağırlıklı Hudutsuz Sevda son haftalarda reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyordu. Ancak Hudutsuz Sevda 14 Mart reyting sonuçlarında bir numara yükselerek ikinci oldu. Hudutsuz Sevda bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

SURVİVOR ALL STAR ELEME GECESİ

TV 8’de yayınlanan Survivor All Star Eleme gecesi bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacıların canhıraş mücadeleri izleyenleri nefessiz bırakırken Survivor All Star’ın son iki haftadaki reyting performansı düşüyor gibi görünüyor. 21 Mart Perşembe reyting sonuçlarında Survivor kaçıncı olacak?

KÜL MASALI

TRT 1'de 5. bölümüyle ekrana gelen romantik-dram dizisi Kül Masalı reytinglerde istenilen başarıyı gösteremedi. Bu haftaki performansı herkes tarafından merak ediliyor.

21 MART 2024 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

1 - İnci Taneleri - Kanal D

2 - Hudutsuz Sevda - NOW

3 - Survivor All Star - TV8

4 - Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - Now

5 - İnci Taneleri (Özet) - Kanal D

6 - Esra Erol'da - ATV

7 - Hudutsuz Sevda (Özet) - NOW

8 - Aldatmak - ATV

9 - Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV

10 - SHOW Ana Haber - SHOW TV

Kaynak: Diyarbakır Söz