22 Mart reyting sonuçları | Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, Rüzgarlı Tepe reyting sonuçları açıklandı mı?

22 Mart Cuma akşamı reyting sonuçlarının gizemlisi. 22 Mart Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, NOW Tv’de Gaddar. 22 Mart Cuma akşamı hangi dizi ya da program reytinglerde kim lider?

22 Mart reyting sonuçları | Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, Rüzgarlı Tepe reyting sonuçları açıklandı mı?

22 Mart Cuma akşamı ekranlarda ne ararsan var. Reyting sonuçlarında ilk 10’a hangi yapımlar girecek. Reyting birincisi kim olacak?

KIZILCIK ŞERBETİ

Show Tv’de her Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti’nde her hafta seyirci başka bir sürprizle karşılaşıyor. 15 Mart Cuma akşamı reyting sonuçlarında birinci olan Kızılcık Şerbeti 22 Mart Cuma akşamı birinciliğini koruyabilecek mi?

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE

YALI ÇAPKINI

63. bölümüyle ekranlara gelen Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştıkları başarılı dizi gençlerin gözbebeği.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE


ARKA SOKAKLAR

669. bölümüyle Kanal D’de ekrana gelen Arka Sokaklar geçen hafta reyting sonuçlarında 7. Liği alırken bu hafta ne yapar?

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

KARA AĞAÇ DESTANI

TRT 1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 5. Bölümü yayınlandı. 15 Mart Cuma günü reyting sonuçlarında sonuncu olan yapım bu hafta sırasını yükseltirmi?

22 Mart Cuma reyting sonuçları yayınlanır yayınlanmaz buradan okuyabilirsiniz.

KARA AĞAÇ DESTANI SON BÖLÜM İZLE

15 MART CUMA TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

Kızılcık Şerbeti - SHOW TV

Yalı Çapkını - STAR TV

Esra Erol'da - ATV

Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber

Kızılcık Şerbeti Özet - SHOW TV

Gaddar - NOW

Arka Sokaklar - KANAL D

Kara Ağaç Destanı - TRT1

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar - ATV

Müge Anlı İle Tatlı Sert - ATV

Kaynak: Diyarbakır Söz