23 Nisan reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Bisim Köyün Şarkısı hangi dizi birinci?

23 Nisan Salı haftanın birincisi Bahar, Mehmed:Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, dram-aksiyon Yabani… 23 Nisan reyting sonuçlarında hangi dizi en çok izlendi?

23 Nisan reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, Bisim Köyün Şarkısı hangi dizi birinci?

23 Nisan Salı gününün reyting sonuçları şimdiden merakla bekleniyor. Neşeli vakit geçirmek isteyenler mi, tarihi merak edenler mi, aksiyon severler mi galip gelecek?

BAHAR

Bahar dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerden. Demet Evgar’ın yanında Buğra Gürsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi usta oyuncuların da eşlik ettiği Bahar reyting sıralamasında birinciliğin favorilerinden. Gün ve hafta bazında lider olan Bahar bu hafta da liderliğini korur mu?

BAHAR SON BÖLÜM FULL HD İZLE

YABANİ

Dram-aksiyon karışımı Yabani dizisi de gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayat verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi.

YABANİ SON BÖLÜM FULL HD İZLE

SURVİVOR ALL STAR

TV8 her zamanki gibi Survivor All Star yarışmasıyla izleyici kitlesinden bir şey kaybetmeyecek gibi duruyor. Survivor All Star bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

ATV’de başrolde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

23 Nisan reyting sonuçları açıklandı. İşte 23 Nisan salı günü en çok izlenen yapımlar:

1 BAHAR SHOW TV

2 BAHAR (OZET) SHOW TV

3 SURVIVOR ALL STAR TV8

4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW

5 MEHMED FETIHLER SULTANI TRT 1

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

7 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV

8 YABANI NOW

9 ESRA EROL'DA ATV

10 SHOW ANA HABER SHOW TV

Kaynak: Diyarbakır Söz