25 Mart reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Yaban Çiçekleri, Ömer, Survivor All Star, Koruyucu reyting sonuçları açıklandı mı?

25 Mart Pazartesi günü reyting liderliği için yarışan Kızıl Goncalar, Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizilerinin arasına Yaban Çiçekleri de katıldı. Bir çok kaliteli yapımın yer aldığı Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan Yaban Çiçekleri’nin reyting performansı merak ediliyor. 25 Mart izlenme oranları açıklandı mı?

25 Mart reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Yaban Çiçekleri, Ömer, Survivor All Star, Koruyucu reyting sonuçları açıklandı mı?

İzlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar, ATV’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, Show Tv’de Kemal Sunal’lı Korkusuz Korkak, Kanal D’de Koruyucu ve TV8’de Survivor All Star, TRT1’de ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi en çok izlenen yapım olmak için yarıştılar. 25 Mart reyting sonuçları açıklandığında kim lider olacak?

KIZIL GONCALAR

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi Kızıl Goncalar hem konusu hem de verdiği sosyal mesajlarla gündemdeki yerini koruyor. Reyting sonuçlarının en büyük favorilerinden olan Kızıl Goncalar bakalım liderliğini koruyacak mı?

ÖMER

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Ömer dizisi 49. Bölümüyle ekrana geldi. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 18 Mart reyting sonuçlarında 9. Olan Ömer dizisi bu hafta sırasını değiştirebilecek mi?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ

Uğur Güneş ve Dilin Döğer’in başrollerini paylaştığı tarihe ışık tutan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18. Bölümüyle TRT1 ekranlarında. Selahaddin Eyyubi’nin haçlılara karşı verdiği mücadelesi destansı bir şekilde anlatan yapım 11 Mart pazartesi günü reytinglerde 4. Olmuştu.

25 Mart reyting sonuçları

  1. Kızıl Goncalar
  2. Survivor All Star
  3. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi
  4. Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber
  5. Esra Erol’da
  6. Kızıl Goncalar (Özet)
  7. ATV Ana Haber
  8. Müge Anlı ile Tatlı Sert
  9. Ömer
  10. Korkusuz Korkak

Kaynak: Diyarbakır Söz