3 Mart reyting sıralaması, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, Çok Güzel Hareketler, Teşkilat

3 Mart Pazar akşamı, Now TV'de Kirli Sepeti, ATV'de Kim Milyoner Olmak İster, Star TV'de Çok Güzel Hareketler, TRT1'de Teşkilat, Show Tv ise klasik Kemal Sunal filmiyle reyting sonuçlarında birinciliği kapmak için yarıştı. 3 Mart pazar gününün reyting birincisi kim olacak?

3 Mart reyting sıralaması, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, Çok Güzel Hareketler, Teşkilat

3 Mart Pazar günü tüm ATV, TRT1, Show Tv, Kanal D, Star TV, Now Tv, TV8 başta olmak üzere ulusal yayın yapan tüm kanallar birbirinden kaliteli dizi ve programlarla reyting sıralamasında birincilik için yarıştı.

KİRLİ SEPETİ

Now Tv'de her pazar akşamı yayınlanan ve 'Bir alttakiler üsttekiler hikayesi' temasıyla başlayan Kirli Sepeti daha çok komedi tarzındaki formatıyla ciddi bir izleyici kitlesine sahip. Kirli Sepeti'nde özellikle Hayriye karakterine can veren Ceren Moray'ın performansı her bölümde olduğu gibi bu bölümde de izleyiciyi kendine hayran bıraktı.
Zengin bir sitede yaşayan zenginlerle sitede hizmetçilik yapanların arasında geçen hikayede izleyici bir anlamda kendini de buluyor.
Sonuçta Kirli Sepetei reyting sıralamasının favorilerinden.

SURVİVOR ALL STAR

TV8'in as yapımı olan Survivor All Star yarışma programı yine izleyiciyi kendine çekmeyi başarıyor. Her bölümüyle adrenalini tavan yaptıran yarışma programı Survivo All Star reyting sonuçlarının lider yapımlarından biri.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER

166. bölümüyle 3 Mart pazar akşamı Star Tv'de ekranlara gelen komedi skeç programı Çok Güzel Hareketler tiyatrosu Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileri hünerlerini göstermeye devam ediyor.

TEŞKİLAT

TRT1'de pazar akşamları yayınlanan aksiyon-casus dizisi Teşkilat'ta Şirket adlı uluslararası bir terör örgütüne karşı kıyasıya mücadele eden Türk İstihbarat personellerinin maceraları solukları kesmeye devam ediyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile fenomen yarışma programı 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitliyor.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Survivor All Star - TV8
Teşkilat - TRT 1
Kirli Sepeti - NOW
Yargı - KANAL D
Gülbin Tosun ile Now Ana Haber Hafta Sonu - NOW
Kirli Sepeti (Özet) - NOW
Survivor All Star Özet - TV8
Kanal D Ana Haber - KANAL D
Teşkilat (Özet) - TRT 1
Show Ana Haber - SHOW TV

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler