4 Mart reyting sonuçları, Kızıl Goncalar, Bergen, Taş Kağıt Makas, Ömer, Survivor All Star

4 Mart 2024 Pazartesi günü Kızıl Goncalar, Bergen, Taş Kağıt Makas gibi yapımların reyting yarışındaki sonuçları merak konusu. 4 Mart Pazartesi gününün reyting birincisi kim olacak? Reyting birinciliğini almak için izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran yapım hangisi?

4 Mart reyting sonuçları, Kızıl Goncalar, Bergen, Taş Kağıt Makas, Ömer, Survivor All Star

4 Mart 2024 Pazartesi günü Now Tv, ATV, Show Tv, Kanal D, TV8, TRT 1 ve diğer kanalların reyting birinciliği yarışması kızışmalı geçti.
Birbirinden kaliteli dizi ve programların yarıştığı reytinglerde galip kim olacak?

KIZIL GONCALAR

9. bölümüyle ekranlara gelen Fox/Now Tv'nin de artık favorisi olmuş Kızıl Goncalar dizisi hemen herkesin dilinde. Özcan Denir ve Özgü Namal'ın başrollerini oynadığı dizi hem konusu hem de oyuncularıyla göz dolduruyor.

KIZIL GONCALAR 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ölümle burun buruna kalan Meryem ve Zeynep kaçmayı başaramayınca çaresiz dergaha dönmek zorunda kalırlar. 

Zeynep için kendini suçlu hisseden Suavi ötenazi için Meryem'den yardım istese de gerekli karşılığı bulamaz. Feyza’nın Zeynep’e duyduğu kıskançlık, Zeynep’in, Cüneyd’in sırrına ihanet ettiği sanılacak büyük bir iftiraya dönüşünce Zeynep, Cüneyd’in karanlık yüzüyle tanışır.

Mira’nın hayatı ise gerçek ailesinin kim olduğu konusundaki şüpheleri yüzünden büyük bir çıkmaza girer. 

GÜLDÜR GÜLDÜR

4 Mart Pazartesi günü Show Tv geçmiş bölümlerde yayınlanmış beğenilen skeçleri derleyerek izleyicileri keyifli bir akşam geçirmeyi hedefledi.

TAŞ KAĞIT MAKAS

Kanal D'de geçen hafta yayına başlayan ve ilk bölümüyle de büyük beğeni toplayan Taş Kağıt Makas dizisi konusuyla da dikkat çekmeyi başardı. Alzheimer hastası bir babanın Yağmur Adam filmindeki Dustin Hoffman'ın oynadığı sıradışı bir hafıza yeteneği olan çocuğunun hikayesi. 

BERGEN

Arabeskin unutulmayan kadın seslerinden biri olan Bergen'in hayatını anlatan filmde, Bergen olarak bilinen Belgin'in Ankara'dan Adana'ya, oradan da yaşadığı aşkın ardından ebediyete uzanan öyküsünü anlatan Bergen filmi.

ÖMER

Star Tv'de her pazartesi yayınlanan Ömer dizisi de değişik konusuyla merak uyandıran yapımlardan. Ömer'de 4 Mart Pazartesi günü İzzet'in gerçek yüzünü öğrenen Tahir, kızlarını kurtarmak istese de başarılı olamaz. Abisini ve yeğenlerini amcasının elinden kurtarmak isteyen Ömer, canını tehlikeye atma pahasına harekete geçer. Nurettin'in yeni hamlesi ise İzzet için sonun yaklaştığının habercisidir.

SURVİVOR ALL STAR

Televizyon seyircisinin en çok takip ettiği yarışma programlarından Survivor All Star her zamanki gibi reyting sonuçlarında zirveyi zorlayan yapımlardan.

4 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada Now TV’de izleyiciyle buluşan “Kızıl Goncalar”, 2. sırada TV8’de yayınlanan “Survivor All Star”, 3.sırada TRT1’de ekrana gelen “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” yer aldı.

AB'de 1.sırada “Kızıl Goncalar”, 2.sırada “Survivor All Star”, 3.sırada “Kızıl Goncalar” dizisinin özeti yer aldı. ABC'de ise 1.sırada “Kızıl Goncalar”, 2.sırada “Survivor All Star”, 3.sırada “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz