5 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, reyting sonuçları açıklandı mı?

5 Mart Salı akşamı ekranlara birbirinden farklı yapımlar geliyor. 5 Mart Salı akşamı Show Tv’de Bahar, TRT’de Mehmed: Fetihler Sultanı, ATV’de Ben Bu Cihana Sığmazam ya da NOW TV’de Yabani. Hangi dizi ya da program reyting sonuçlarından birinci çıkacak?

5 Mart reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, reyting sonuçları açıklandı mı?

Salı akşamları reyting sonuçlarının en merak edilen akşamlarından biri. Özellikle henüz yeni sayılan Show TV’nin Bahar dizisi ve TRT’de yayınlanan Mehme: Fetihler Sultanı dizisinin kıyasıya rekabeti var.

Bahar dizisi komedi, entrika ve romantizm barındırırken Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi ise tarihi atmosferi ve Osmanlı anlatımıyla öne çıkıyor.

Fox/Now Tv’de yayınlanan Yabani dizisi de özellikle gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayatlar verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi konu edildi.

TV8 her zamanki gibi ağır topu Survivor All Star yarışmasıyla kemikleşmiş izleyici kitlesinden bişey kaybetmeyecek gibi duruyor.

ATV’de başrolünde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

Kanal 7’de hafta içi her akşam yayınlanan Rüzgarlı Tepe klasik arkası yapım dizilerinden. Özellikle orta yaş üstü kitleyi kendine bağlayan Kanal 7’nin reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı belli değil.

5 Mart Salı gününün reyting sonuçları açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz