Görüş Bildir

50 Cent 5 Cent'e muhtaç

Washington Post'un haberine göre; Candy Shop adlı parçasıyla dünya çapında bir üne ve yüklü bir servet sahip olan 50 Cent, Mart ayında Lastonia Leviston ile olan seks kasetinin yayınlanması üzerine, Rick Ross'tan bir çocuğu olan Leviston tarafından mahkemeye verilmişti.

50 Cent 5 Cent'e muhtaç

Mahkeme jürisi 50 Cent'e; 2,5 milyon dolar Leviston'ın izni olmadan videoyu yayınlayıp imajını zedelediği için, 2,5 milyon dolar da kasti olarak manevi zarar verdiği için toplamda 5 milyon dolar tazminat ücreti ödemesine karar verdi.  50 Cent'in bu karardan sadece üç gün sonra, iflas edebileceği gerekçesiyle koruma başvurusunda bulunması kafaları karıştırdı.

FORBES: SERVETİ 155 MİLYON DOLAR

Bir diğer rap yıldızı Eminem tarafından keşfedilen ve başta Grammy, Billboard olmak üzere pekçok ödüle sahip görülen 50 Cent, iflası nedeniyle Türkiye'de TT listesine girdi.

Müzik dünyasında yakaladığı başarıların yanı sıra pekçok sinema filminde de rol alan 50 Cent'in servetini, Forbes Mayıs ayında 155 milyon dolar olarak açıklamıştı.

İflas koruma başvurusu: ABD'de kişi ya da şirketler, devlete başvurarak borcunu ödeyemeceklerini beyan ediyor. Devlet tarafından ödenen borç yıllar içinde kişi veya şirketten tahsil ediliyor.

Kaynak: turkiyegazetesi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi