6 Mart reyting sıralaması | Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Aykut Enişte 2 reyting sonuçları açıklandı mı?

6 Mart Çarşamba günü Kanal D’nin yeni bombası Taş Kağıt Makas, Show Tv’de Özge Özpirinççi ve Demet Akbağ’lı Sandık Kokusu, Atv’de Kuruluş Osman, Now Tv’de Şahane Hayatım ya da Star TV’de Aykut Enişte 2.. 6 Mart reyting sıralamasında birinci kim olacak?

6 Mart reyting sıralaması | Taş Kağıt Makas, Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Aykut Enişte 2 reyting sonuçları açıklandı mı?

6 Mart Çarşamba günü reyting sıralaması için mücadele eden yapımlar arasında ilk 10’a girme potansiyeline sahip dizi ve programları sizler için derledik.

TAŞ KAĞIT MAKAS

Kanal D’de ikinci bölümüyle ekrana gelen Taş Kağıt Makas dizisinde Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal’ın başrollerinde olduğu yapım senaryosuyla şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan ve izlenilen diziler arasında yer aldı.

Taş Kağıt Makas dizisi 6 Mart reyting sıralamasında ilk 3’e girebilecek bir yapım.

SANDIK KOKUSU

Show Tv’de Çarşamba akşamları yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Demet Akbağ, Özge Özpirinççi, Metin Akdülger, Necip Memili’nin başrollerini oynadığı dizi aile dramatiği sevenlerin tercihi.

AYKUT ENİŞTE 2

Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ ve Hakan Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı Aykut Enişte filminin ikincisi 6 Mart Çarşamba akşamı Star Tv’de ekranlara geldi. Komedi severlerin tercih edeceği bu film ilk 10’a girebilecek yapımlardan.

KURULUŞ OSMAN

Burak Özçivit’in başrolünü üstlendiği tarihi dizi Kuruluş Osman ATV ekranlarında yayınlandı. Tarihseverlerin tercihi olan dizide ünlü oyuncuya Yıldız Çağrı Atiksoy eşlik ediyor.

ŞAHANE HAYATIM

Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener’in başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi Fox/Now Tv’de ekranlara geldi. Bol entrika içeren dizi aksiyon ve gizem severlerin tercihlerinden.

BİR SEVDADIR

Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Bir Sevdadır TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor. 6 Mart Çarşamba akşamı 5. Bölümüyle ekranlara gelen dizide Türkiye’nin doğusuyla kuzeyinde yaşayan ailelerin arasındaki husumet, aşk ve entrikalar konu ediniyor.

1- Kuruluş Osman - ATV

2- Survivor All Star - TV8

3- Selçuk Tepeli İle NOW Ana Haber

4- Esra Erol'da - ATV

5- Müge Anlı İle Tatlı Sert - ATV

6- Şahane Hayatım - NOW

7- Sandık Kokusu - SHOW TV

8- Kuruluş Osman Özet - ATV

9- ATV Ana Haber - ATV

10- Taş Kağıt Makas - Kanal D

Kaynak: Diyarbakır Söz