7 Mart reyting sıralaması | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda, Survivor All Star Eleme gecesi reyting sonuçları belirlendi mi?

7 Mart Perşembe günü Kanal D’de yayınlanan ‘Dilber’ rumuzlu İnci Taneleri dizisi, TV8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star Eleme Gecesi, ATV’de Aldatmak ve NOW TV’de Hudutsuz Sevda dizileri gibi reyting sıralamasının favori yapımları yarıştı. 7 Mart Perşembe reyting sonuçlarına birinci kim olacak?

7 Mart reyting sıralaması | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Hudutsuz Sevda, Survivor All Star Eleme gecesi reyting sonuçları belirlendi mi?

7 Mart Perşembe akşamı reyting kralı olmak için izleyici ‘ayartmaya’ çalışan dizi ve yapımları sizler için derledik. Hangi dizi ya da program reyting sonuçlarından galip çıkacak?

İNCİ TANELERİ

Kanal D’de yayınlanan Yılmaz Erdoğan’ın senaryosu ve başrolünü paylaştığı İnci Taneleri nam-ı diğer ‘Dilber’ reyting sonuçlarının favorilerinden. Hatta herkesin birinci gözüyle baktığı dizi denilebilir.

İnci Taneleri’nde Dilber, yaşadığı bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışırken Azem, Zahir'in peşine düşüyor. Dilber, ödediği bedeller için isyan ederken eskisi gibi mutlu olmayı başarabilecek mi sorularının cevap bulduğu dizi beğenilerek takip edildi.

ALDATMAK

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin olduğu dram dizisi Aldatmak ATV ekranlarında her Perşembe yayınlanıyor. 60. Bölümüyle ekrana gelen Aldatmak dizisinde İpek'in kurduğu oyunla perişan olan Sezai, kızını bulma umuduyla gölün başından ayrılmaz. Oltan da kendi imkanlarıyla sevgilisini kurtarmak için çabalarken aslında İpek ona sandığından çok daha yakındadır. Selin'in tedavisi ilerleme kaydederken Tolga'nın aklı hala Oylum'dadır. Tolga sadece Oylum'u değil, Can'ı da görmek için türlü yöntemlere başvurur. Kahraman'ı affetmekte zorlanan Oylum ise beklenmedik bir facia ile karşı karşıya kalır.

Dram severlerin izlediği Aldatmak son haftalarda reyting sonuçlarında pek parlak bir performans sergilemese de 7 Mart reyting sonuçlarında sürpriz olur mu bilinmez.

HUDUTSUZ SEVDA

NOW TV’de her Perşembe ekrana gelen aksiyon ve romantizm ağırlıklı Hudutsuz Sevda son haftalarda reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyor.

İpek'in kurduğu oyunla perişan olan Sezai, kızını bulma umuduyla gölün başından ayrılmaz. Oltan da kendi imkanlarıyla sevgilisini kurtarmak için çabalarken aslında İpek ona sandığından çok daha yakındadır. Selin'in tedavisi ilerleme kaydederken Tolga'nın aklı hala Oylum'dadır. Tolga sadece Oylum'u değil, Can'ı da görmek için türlü yöntemlere başvurur. Kahraman'ı affetmekte zorlanan Oylum ise beklenmedik bir facia ile karşı karşıya kalır.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Sevinç’in başrollerini paylaştığı dizi son 2 haftadır reyting sonuçlarında 3. Sırada yer alıyor. Bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

SURVİVOR ALL STAR ELEME GECESİ

TV 8’de yayınlanan Survivor All Star Eleme gecesi bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacıların canhıraş mücadeleri izleyenleri nefessiz bırakırken Survivor All Star’ın son iki haftadaki reyting performansı düşüyor gibi görünüyor. Bakalım 7 Mart Perşembe reyting sonuçlarında Survivor kaçıncı olacak?

KÜL MASALI

TRT 1'de 3. bölümüyle ekrana gelen romantik-dram dizisi Kül Masalı ilk 2 bölümüyle reytinglerde istenilen başarıyı gösteremedi. Bu haftaki performansı herkes tarafından merak ediliyor.

7 MART 2024 PERŞEMBE TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - İnci Taneleri - Kanal D

2 - Survivor All Star - TV8

3 - Hudutsuz Sevda - NOW

4 - İnci Taneleri (Özet) - Kanal D

5 - Esra Erol'da - ATV

6 - Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV

7 - Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - Now

8 - Aldatmak - ATV

9 - ATV Ana Haber - ATV

10 - Sakla Beni - Star TV

Kaynak: Diyarbakır Söz