Görüş Bildir

Abdullah Oğuz dur durak bilmiyor! Yeni projesinde bakın kim oynayacak!!!

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, alışkanlıklarından bir türlü vazgeçmiyor. Oğuz, bu sefer de bir diğer yeni sevgilisine yeni projesinde rol verecek.

Abdullah Oğuz dur durak bilmiyor! Yeni projesinde bakın kim oynayacak!!!

Çapkınlıklarıyla konuşulan ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, sevgili yapıp rol verme huyundan bir türlü vazgeçemedi. Abdullah Oğuz, bu sefer de İranlı sevgilisi Mehrnoush Esmaeilpour’a yeni projesinde rol vermeyi planlıyor.

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, "Bir Zamanlar Osmanlı" dizisini çekerken tanışıp sevgili olduğu İranlı oyuncu Mehrnoush Esmaeilpour ile önceki akşam Etiler'deydi. Bir mekânda bir grup arkadaşı ile yemek yiyen ikili, gece sonunda mekânın önünde gazetecilerin olduğunu öğrenince restaurantta mahsur kaldı.

Gazetecilerin gitmesini bekleyen ikiliden Abdullah Oğuz, pes edip sevgisiyle mekândan çıktı. İranlı oyuncunun kullandığı araca binen Oğuz'un yeni sevgilisine film çekmek için hazırlıklara başladığı ortaya çıktı. Önceki akşam da Oğuz ile İranlı güzel, bu proje için buluştu.

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMİYOR

Abdullah Oğuz'un tıpkı şimdiki aşkına yönettiği projede başrol vermesi "Huylu huyundan vazgeçmiyor" dedirtti.

Ünlü yönetmen, aralarında Selin Demiratar'ın da olduğu birçok eski sevgilisini de yönetmenliğini yaptığı dizi ve filmlerde oynatmıştı.

Kaynak: Takvim

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi