Acı Aşk 21 Şubat (son bölüm) ! Acı Aşk son bölüm de neler oldu! 21 Şubat Pazar

Show TV Acı Aşk son bölüm izle! Pazar akşamlarının en çok izlenen reyting rekorları kıran dizisi Acı Aşk'ta neler olacak? Acı Aşk 21 Şubat 2016 izle

Acı Aşk 21 Şubat (son bölüm) ! Acı Aşk son bölüm de neler oldu! 21 Şubat Pazar

Show TV Acı Aşk son bölüm izle! Pazar akşamlarının en çok izlenen reyting rekorları kıran dizisi Acı Aşk'ta neler olacak? Acı Aşk 21 Şubat 2016 izle

ACI AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Acı Aşk”ın 9. bölümünde; Melek’in hamile olmasının ortaya çıkması, Sude’nin şüphelerini perçinler. Bebeğin, Bulut’tan mı olduğu sorusu, Sude’nin içini kemirirken, Melek ve Ali durumu kotarmaya çalışır. Bulut da Sude’nin şüphesini paylaşır. Bulut babasının ölümünü gizleyenlerden sırayla intikam almaya başlar.

Şirkette çalışmaya başlayan Ali, akıl hocası Mehmet sayesinde Bulut’un bir açığını yakalar. Şahika içinse, Nilgün’ün cesedinin nereye kaybolduğu, Zahide’yi kimin kaçırdığı sorularıyla gergin bekleyiş sürer. Melek’in Köklükaya ailesine gelin olduğunu öğrenen Saffet büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Zahide bir an önce oğlu Ali’ye kavuşmak için can atar.

Acı Aşk, başrollerinde Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Erkan Can, Mutlu Güney ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı TMC Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun'un oturduğu, Cruel Love adlı Kore dizisinden uyarlanılan 2015 yapımı Show TV'de yayınlanan dram dizisi.

Dizi, pazar günleri saat 20.00'de Show TV'de yayınlanmaktadır.

Acı Aşk dizisi mutluluk ve masum duygular ile başlayan bir hikayenin darma duman ettiği hayatları konu almaktadır. Diğer taraftan Melek (Sezgi Sena Akay) ile Bulut'un (Seçkin Özdemir) hayal gibi yaşadıkları imkansız aşkları, diğer yandan aşka doymamış aç bir kadın olan Sude'nin (Selin Şekerci), Bulut için çırpınışı.Yaşadığı tüm olayların ardından aşkın aslında cesaret ve fedakarlık gerektirdiğini hatırlayan Ali (Alperen Duymaz) ve Sude ile sırlarla dolu bir geçmişi olan bir nevi kapalı kutu Mehmet (Burak Yamantürk)'ün sırlarla dolu hikayesini anlatmaktadır. Bu kilit nasıl çözülecek ve karakterlerimizin yolları nasıl kesişecek..

Seçkin Özdemir: Bulut Ocak

Selin Şekerci: Sude Ocak Köklükaya

Sezgi Sena Akay: Melek Yılmaz Köklükaya

Alperen Duymaz: Ali Köklükaya

Burak Yamantürk: Mehmet (8.bölümden itibaren)

Hüseyin Avni Danyal: Ferman Köklükaya

Neriman Uğur: Şahika Köklükaya

Erkan Can: Reşat Yavuz

Asuman Dabak: Elmas (7.bölümden itibaren)

Yönetmen: M. Çağatay Tosun

Yapımcı: Erol Avcı

Senaryo: Sena Ali Erol, Figen Şakacı, Mahir Erol

Müzik: Kıraç & Nevzat Yılmaz

Uygulayıcı Yapımcı: Cem Bağlar

2. Yönetmen: Filiz Adıgüzel

Görüntü Yönetmeni: Atakan Küçükparlak

Yardımcı Yönetmen: Sacit Sarıbuğday

Sanat Yönetmeni: Sinan Demir

Kurgu: Onur Uysal

Ses: Bülent Kılıç

Yapım Koordinatörü: Eren Karapınar:

Cast Direktörü: Gözde Ceyhan

Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş

Kostüm Sorumlusu: Ebru Öztürk

Işık Şefi: Serkan Yılmaz

Set Amiri: Recai Özek

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler