Acı Aşk son bölüm Selin Sekerci ve Seçkin Özdemir arasındaki aşk haberi yalanlandı! Acı Aşk

Henüz başlayan Acı Aşk ile ekranlara tekrardan merhaba diyen Acı Aşk Bulut, Seçkin Özdemir kimdir? Acı Aşk dizisinde başrol oynayan Seçkin Ödemir ve çok samimi arkdaş oldukları öğrenilen Selin Şekerci, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştıkları özçekim ile kafaları karıştırdı! Peki Acı Selin Şekerci ile Seçkin Özdemir arasında neler oluyor! Acı Aşk yeni bölüm fragmanı izle

Acı Aşk son bölüm  Selin Sekerci ve Seçkin Özdemir arasındaki aşk haberi yalanlandı! Acı Aşk

Henüz başlayan Acı Aşk ile ekranlara tekrardan merhaba diyen Acı Aşk Bulut, Seçkin Özdemir kimdir? Acı Aşk dizisinde başrol oynayan Seçkin Ödemir ve çok samimi arkdaş oldukları öğrenilen Selin Şekerci, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaştıkları özçekim ile kafaları karıştırdı! Peki Acı Selin Şekerci ile Seçkin Özdemir arasında neler oluyor! Acı Aşk yeni bölüm fragmanı izle

Mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan Acı Aşk’ın dün akşam yayınlanan bölümünde beklenmedik sürprizlere tanık olduk. Melek yeni bir karar alırken, Sude ise beklemediği bir anda Melek'le yüzleşti.

Bir yandan Melek ve Bulut’un rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali yer alıyor.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme alıyor. Yönetmenliği M. Çağatay Tosun yaptığı dizinin müzikleri Kıraç imzasını taşıyor.

ACI AŞK 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Show TV'de yayınlanacak olan yeni bölümde, Ferman, yaşam mücadelesi veriyor. İşlerin yavaş yavaş kontrolünden çıkmasıyla arada kalan Bulut, Ali-Melek beraberliğiyle bir şok daha yaşıyor. Bulut, birlikte olamasalar da Melek' in başka biriyle olmasına göz yummak istemez. Ancak Melek artık kendine farklı bir yol çizmeye kararlıdır.

Melek'i korumak isteyen Bulut, bir yandan da Sude'yle başa çıkmaya çalışıyor. Sude'nin Melek'e zarar vermesinden korkan Bulut, iki kadını uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Sude, Ali-Melek ilişkisini öğrenecek mi? Ferman Köklükaya kurtulacak mı?

Ünlü oyuncular Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir yeni başlayan dizi Acı Aşkda başrolü paylaşıyorlar. Diziyi twitter üzerinden takip eden fenomenleri dizi ve Selin Şekerci adına sayfa açtılar. Sayfa uzun süre çok tıklananlar sayfasında zirvede kaldı, dizi oyuncusı Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir twitterda sevenleri için özçekim yaptılar. Oldukça samimi oldukları görünen çift için aşk iddalarının çıkacağı söyleniyor.

Seçkin Özdemir kimdir?

25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeli’ye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı.

2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı “Brainstorm”isimli radyo show programı Kocaeli’de büyük ilgi gördü ve program 2004’e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik kulubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır. 2015 yılında başlayan ''Racon: Ailem İçin dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile rol almıştır. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle erken final vermiştir. 2015 yılının Kasım ayında ilk teaserı yayınlanan Acı Aşk dizisiyle ekranlara geri dönecektir. Dizide Bulut karakterini canlandıracaktır.

Selin Şekerci kimdir

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinlerdizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. 2015 Kasım ayında ilk teaserı yayınlanan ve sosyal ağlarda oldukça büyük bir ilgiyle karşılanan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandıracaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz