Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye Sert Tepki! Eşi Beria Özden İsyan Etti

Yunus Emre'nin adadaki tavırları ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerilim, Survivor'da önümüzdeki haftalara damga vuracak gibi görünüyor.

Acun Ilıcalı'dan Yunus Emre'ye Sert Tepki! Eşi Beria Özden İsyan Etti

Survivor adasında gerilim tırmanıyor! Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin küfürlü sözleri ve tavırları sonrası çileden çıktı ve yarışmacıya yine ceza verdi. 2 ödülden men edilen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ise sosyal medyada isyan bayrağını çekti.

Ilıcalı'dan Sert Tepki

Geçtiğimiz haftalarda bebeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Beria Özden'in eşi Yunus Emre, adadaki tavırlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak küfürlü sözler sarf eden ve diğer yarışmacıları tahrik eden Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı'dan sert tepki geldi.

Ilıcalı, "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek Yunus Emre'ye çıkıştı. "Cezan bitmeden yeni ceza veriyoruz. Bu nasıl iş anlamadım?" diyen Ilıcalı, yarışmacının sözleri ve tavırları yüzünden öfkelendi.

"Sağlıklı Davranmıyorsun"

Ilıcalı, Yunus Emre'ye "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi? Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sana söyleyeyim ben, sağlıklı davranmıyorsun. Seda'nın isyanı sonrası neler dediğini hatırlıyor musun? Biz maalesef hepsini duyduk" dedi.

Beria Özden İsyan Etti

Eşinin adadaki zor günlerini gören Beria Özden ise sosyal medyada isyan etti. Özden, "Yunus Emre dikişleri olduğu halde 4/4 yaptı, 21 ödül cezası aldı, üstüne de ağır tahrik var herkes küfür ediyor istatistik denen şartsız rekabetçiler nereden vuracağını iyi biliyor, oyunlara gelmemesi, kendine odaklanması ve herkese inat başarmasını diliyorum kalbimiz seninle" paylaşımıyla eşine destek verdi.

Eşi ve Eski Eşinden Duygusal Paylaşımlar

Yunus Emre'nin eski eşi Seda Sayan da sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Yunus Emre'ye yapılanları ben de izliyorum. Kendisini çok iyi tanıyorum. Yunus Emre tahriklere gelmemeli. Kendine hakim olmalı. Bu yarışmadan başarıyla ayrılması için dua ediyorum" dedi.

Kaynak: AJANSLAR