Adam gibi adam, sempatik sunucusu İbrahim Büyükak sonunda birini kandırdı! İbo kiminle evleniyor, kimdir?

Büyük aşka tutulan TV8’in fenomen programı 3 Adam’ın sempatik sunucusu komedyen sanatçı İbrahim Büyükak ve güzeller güzeli sevgilisi Nurdan Beşen çifti aşklarını resmiyete taşımaya hazırlanıyor. Başarılı komedi oyuncusu ve sempatik sunucu İbrahim Büyükak, sosyal medya platformu Instagram'da paylaştığı fotoğraf kısa sürede fenomen hale geldi.

Adam gibi adam, sempatik sunucusu İbrahim Büyükak sonunda birini kandırdı! İbo kiminle evleniyor, kimdir?

Başarılı komedi oyuncusu ve sempatik sunucu İbrahim Büyükak, sosyal medya platformu Instagram'da paylaştığı fotoğraf kısa sürede fenomen hale geldi.

İbrahim Büyükak’ın paylaşımı şu şekilde…

"Kızı aldık, dönüyoruz"

3 Adam’ın İbrahim Büyükak'ı yakın arkadaşları Eser Yenenler ve son zamanların en başarılı müzisyeni Oğuzhan Koçun da katıldığı törene bir dönem Koç’la aralarında aşk dedikoduları çıkan Yağmur Tanrısevsin katıldı.

İbrahim Büyükak Kimdir?

İbrahim Büyükak, 20 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Bursa'da Olay Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı. Gırgır, Leman ve Lemanyak Dergileri'nde çeşitli yazıları yayımlandı.

Yılmaz Erdoğan tarafından kurulan BKM Mutfak ekibinde çalıştı. 2013'te 3+1 programıyla mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Proğramı Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren “3 Adam” adıyla devam etmektedir.

Filmleri

2008 - Çok Güzel Hareketler Bunlar

2009 - Neşeli Hayat

2011 - Çok Filim Hareket Bunlar

2013 - 3 Adam

2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (TV Dizisi)

Oğuzhan Koç Kimdir?

Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan, Refahiye’de Bahattin ve Kıymet Koç çiftinin ikinci erkek çocukları olarak doğmuştur. 13 Mart 1992 tarihinde yaşanan Erzincan depreminin ardından ailesiyle Bursa'ya taşındı. Müzik eğitimi veren özel bir koronun (Ali Cengiz Çelenk Korosu) giriş sınavlarına katıldı ve kazandı.

8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başladı, 16 yaşına kadar devam etti. İlkokulun ardından Gazi Anadolu Lisesi'ne girdi, ortaokul ve lise hayatına orada devam etti. Henüz lisede olmasına rağmen grubuyla üniversite şenliklerinde konserler verdi. Ortaokul ve lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilendi. Lisede sınıf arkadaşı oyuncu Eser Yenenler ile arkadaş oldu.

Bir yıl İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde okudu olmadı. 2005 yılında İstanbul’a geldi, Eser Yenenler’in yanına yerleşti. Grup kurdu çeşitli yerlerde müzik yaptı, şarkı söyledi. İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde okumaktadır.

2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katıldı. 2009 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğini yaptığı Neşeli Hayat filminde oynadı. “Çok Güzel Hareketler Bunlar” komedi programında oynadı. Oğuzhan Koç, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Oğuzhan Koç, şarkıcı Ferhat Göçer'e söz ve müziği kendisine ait olan "Gül ki Sevgilim" adlı şarkıyı vermiştir. 2009 yılındaki Gülben Ergen'in "Uzun Yol Şarkıları" albümündeki “Giden Günlerim Oldu” şarkısı da Oğuzhan Koç’a aittir.

Oğuzhan Koç, Star TV'de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 isimli gece şovuna başladı. Proğramı Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren “3 Adam” adıyla devam etmektedir.

Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak ile birliktedir.

Ödülleri

2011 - 17. Kral Müzik Ödülleri, 'En İyi Film Müziği' ödülü “Çok Filim Hareketler Bunlar” filmi ile

Albümü

2013 - Ben Hala Rüyada

Filmleri

2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar

2009 - Neşeli Hayat Neşeli Hayat (Timur) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Eser Yenerler Kimdir?

Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri.

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş.

Eser Yenenler, her sene "Çakırkeyf" adlı rock grubuyla lisenin mezuniyet törenine katılmaktadır.

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Mutfak'ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı ve başrollerini Sanem Çelik, Nejat İşler, ve Halit Ergenç’in paylaştığı Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star tv'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur.

2013 yılında yeni sezon “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yetenek yarışmasında Sergen Yalçın'ın yerine jüri görevine başladı. Ertesi sene de Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Murat Boz ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

2014 yılında "Kim Milyoner Olmak İster" adlı programı Kenan Işık'ın yokluğunda konuk sunucu olarak sundu.

Filmleri ve Dizileri

1995 - Zamanda Yolculuk (Bizans Askeri) (TV Dizisi)

2003 - Aliye (dizi)

2006 - Fırtına (dizi)

2006 - 2007 - Bir Demet Tiyatro (dizi)

2008 - 2011 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (dizi)

2009 - Neşeli Hayat (sinema filmi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Sinema Filmi)

2012 - Eyvah Düşüyorum (dizi)

2013 - Benzemez Kimse Sana (TV programı)

2013 - 3+1 (Talk Show Programı)

2013 - Yetenek Sizsiniz Türkiye (TV programı)

2014 -Ayı Paddington (Türkçe seslendirme) (Sinema Filmi)

2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (TV Dizisi)

Kenan Işık Kimdir?

Kenan Işık’ın tam adı Yusuf Kenan Işık’dır. 1947 yılında Malatya Yeşilyurt'ta doğmuştur. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğu olan Kenan Işık, aslen Giresun'lu bir ailenin çocuğudur. Babası Mevlit Bey, annesi Fahriye Hanım’dır. İlkokulda müsamerelerden başlayarak hep tiyatro ile ilgili oldu. Orta okul öğrenimi sırasında Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başlamış, lise öğrenimini sırasında William Shakespeare'da okurken ise Meydan Sahnesi'ne girmiştir. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1973 yılında dışarıdan sınavlara girerek Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu ve bu kurumda uzun yıllar oyuncu, yönetmen ve oyun yazarı olarak görev yaptı.

Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı.

1996 yılında "İstanbul Şehir Tiyatrolarına Genel Sanat Yönetmeni" olarak atandı Sanatçı devam eden kariyeri süresince çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. 2000 yılında Devlet Tiyatrolarından emekli olmuştur.

 ABD, Almanya, Polonya gibi ülkelerde tiyatro araştırmaları yaptı. "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü" (ITI) ve "Türk Oyun Yazarları Derneği"nde yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Çeşitli gazete ve dergilerde "Kültür ve Sanat" üzerine yazdığı yazıların yanı sıra "Yeni Yüzyıl", "Yeni Bin Yıl" ve "Akşam" gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda çeşitli kitaplarda "Kültür ve Sanat" üzerine bölümler yazdı. Çeşitli ulusal ve uluslararası konferans ve toplantılarda moderatör ve konuşmacı olarak görev aldı. 2002- 2005 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı.

"Behçet Bey'in Fötr Şapkası", "Bebek Uykusu", "Olmayan Kadın", "Aşk Hastası" oyunlarının yanı sıra "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı bir de çocuk oyunu yazdı.

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur", Karen Blixen'in "Ölümsüz Öykü" adlı yapıtlarını ve Turhan Selçuk'un "Abdülcanbaz" adlı çizgi romanını oyunlaştırıp sahneye koydu.

"Bebek Uykusu" ve "Olmayan Kadın" oyunları ile "Kültür Bakanlığı" en iyi oyun yazarı ödülü, "Behçet Bey'in Fötr Şapkası" ile İş Bankası oyun yarışmasını, "Keloğlan ve Zülfüsarı" adlı oyun ile TBMM çocuk oyunları yarışmasından mansiyon, "Olmayan Kadın" ile "Uluslararası Tiyatro Enstitüsü Avrupa Ödülü"nü kazandı. "Huzur" ise "Türk Yazarla Birliği"nin en iyi uyarlama ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu en iyi oyun ödülünü aldı.

Kenan Işık, 1974 yılında Köşe yazarlığı sırasıyla Resmî Gazete (1973-1995), Yeni Yüzyıl (1995-1998), tekrar Resmî Gazete (1998-2000), Yeni Binyıl (2000) ve Akşam (2000-2002) gazetelerinde çalıştı. Televizyon ekranlarında başrollerini Gülben Ergen ve Haldun Dormen ile paylaştığı "Dadı" adlı dizide rol aldı.

4 Nisan 2005 tarihinde Star Tv’ye geçerek 12 Haziran 2005 tarihine kadar Star Haber'i sundu. 20 Ağustos 2005 tarihinde Star Haber'i bıraktı ve tekrar oyuncu oldu.

Eski adıyla Kim Beş Yüz Milyar İster? olan Kim Beş Yüz Bin İster? “En son şekli ile de kim milyoner olmak ister?” adlı yarışma programının sunucusu olarak daha geniş kitle tarafından tanındı.

Oyun yazarlığının yanı sıra yönetmen olarak da pek çok ödüle layık görülerek, iki kez "Kültür Bakanlığı" en iyi yönetmen, "Ulvi Uraz" en iyi yönetmen, iki kez "İsmet Küntay" en iyi yönetmen, "Oyun Yazarları Derneği" en iyi yönetmen, "Makedonya Festivali"nde jüri özel ödülünü, Nazım Hikmet'in "İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu" oyunu ile "Türkiye Eleştrimenler Birliği" ödülünü, "Avni Dilligil" en iyi yönetmen ve yine Aziz Nesin'in "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" oyunu ile "Avni Dilligil" en başarılı prodüksiyon ödüllerini kazandı.

2 Kasım 2009 de GYTE (Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü )Türkçe Topluluğu, “Türkçeyi Güzel ve Etkili Kullanma Ödülü” ile ödüllendirdi.

"Araf Yazıları", "Geçti Gitti Kirpiklerimin Arasından", "Uyarlama Oyunları" ve "Tiyatro Oyunları" adlı kitapları ve şiir kaseti var.

2007 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığında Müşavir olarak görev aldı. 2008 yılında bu görevinden kendi isteği ile ayrıldı. Hala İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sanat Danışmanığı ve ATV'de İcra Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Kenan Işık, 1981 yılında diş hekimi Beril Işık'la ikinci evliliğini yaptı. Ahmet (d.1982) ve Mehmet (d.1996) adlarında iki çocuğu var.

21 Mart 2014 günü spor sonrasında girdiği saunadan sonra fenalaşarak dengesini kaybedince düşüp, kafasını yere vurduğu için beyin kanaması geçiren Kenan Işık, hemen ameliyata alındı. Koma hali devam ediyor.

2014 Ağustos ayında tedavisine devam etmek için eşi Beril Işık tarafından Almanya'ya götürülen Kenan Işık, tedaviye olumlu cevap verip; bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor ve artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Kimi zaman da ayakta durabiliyor, vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.

1990 - Hanımın Çiftliği (Bulut Aras'ı seslendirmiştir)

1991 - Sızı

1993 - Süper Baba

1997 - Sıcak Saatler

2002 - Yeşil Işık

2001-2002 - Dadı (Dizi)

2007 - Fikrimin İnce Gülü (Dizi)

2009 - Dünya Bir Oyun Sahnesi

2010 - 2011 - Kelimenin Gücü

Yönettiği Bazı Tiyatro Oyunları

2012 - Aşk Hastası : Kenan Işık - Ankara Devlet Tiyatrosu

2006 - Ölümsüz Öykü : Karen Blixen Kenan Işık - İstanbul Şehir Tiyatrosu

2000 - İvan İvanoviç Var Mıydı Yok Muydu? : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatrosu

1999 - Aşk Hastası : Şeyh Galib - İstanbul Şehir Tiyatrosu

1998 - Huzur : Ahmet Hamdi Tanpınar - İstanbul Şehir Tiyatrosu

1995 - Kıyamet Sularında : Civan Canova - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1994 - Olmayan Kadın : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1993 - Abdülcambaz : Turhan Selçuk - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1992 - Macbeth : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1990 - Ahmetlerim : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1989 - Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1992 - Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - Ankara Devlet Tiyatrosu

2008-2013 - Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Şehir Tiyatrosu

1988 - Bebek Uykusu : Kenan Işık - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1991 - Bebek Uykusu : Kenan Işık - Bursa Devlet Tiyatrosu

1987 - Matmazel Helsinka : Georgas Astolas - Ankara Devlet Tiyatrosu

1987 - Afife Jale : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu

1991 - Afife Jale : Nezihe Araz - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1986 - Türkmen Düğünü : Ali Yörük - Adana Devlet Tiyatrosu

1985 - Öyle Bir Sevgiki : Loleh Bellon - Ankara Devlet Tiyatrosu

1984 - Toroslardan Öteye : Orhan Asena - Ankara Devlet Tiyatrosu

1983 - Bozkır Güzellemesi : Nezihe Araz - Ankara Devlet Tiyatrosu

1973 - Bir Tavsiye Mektubu : Ephraim Kishon - Bursa Devlet Tiyatrosu

1973 - Strindberg Oyunu : Fredrick Dürrenmatt - Bursa Devlet Tiyatrosu

Yazdığı Senaryolar

1991 - Yarına Gülümsemek

1991 - Anadolu'nun Kadın Erenleri

1992 - Taşların Sırrı

Oynadığı Tiyatro Oyunları

1985 - Bir Sabah Gülerek Uyan : Necati Cumalı - İstanbul Devlet Tiyatrosu

1982 - Üç Kız Kardeş : Anton Çehov - Ankara Devlet Tiyatrosu

1980 - Kral Lear : William Shakespeare - Ankara Devlet Tiyatrosu

1980 - O Güzelim Kaymaklı Dondurma Rengi Elbise : Ray Bradbury - Ankara Devlet Tiyatrosu

1975 - Marıus : Marcel Pagnol - Ankara Devlet Tiyatrosu

Kaynak: Diyarbakır Söz