Görüş Bildir

Adnan Oktar’ın Kediciği Tülay Kumaşçı'dan havuzda tahrik edici görüntüler! Çırılçıplak

Din yorumcusu Adnan Okatar’ın meşhur kediciği stüdyoda yaptığı danlar ile erkeklerin başını döndürmek yetmedi şimdi de havuza üstsüz girdi. Bir din yorumcusunun çalışma ortağı Tülay Kumaşçı’nın bu tür hareketleri nasıl tepki alacak merak konusu.

Adnan Oktar’ın Kediciği Tülay Kumaşçı'dan havuzda tahrik edici görüntüler! Çırılçıplak

Din yorumcusu Adnan Okatar’ın meşhur kediciği stüdyoda yaptığı danlar ile erkeklerin başını döndürmek yetmedi şimdi de havuza üstsüz girdi. Bir din yorumcusunun çalışma ortağı Tülay Kumaşçı’nın  bu tür hareketleri  nasıl tepki alacak merak konusu.

Sosyal Medya Platformunda üstsüz Show

Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı'nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı. Kumaşçı'nın Instagram hesabından paylaştığı video kelimenin tam anlamıyla olay oldu.

ÖNCE BİKİNİLİ SONRA ÜSTSÜZ DANS ETTİ

Kendisini "Allah Aşığı" olarak tanımlayan ve Adnan Oktar'ın yayımladığı İpek Yolu Dergisi'nin köşe yazarı olan Kumaşçı'nın önce havuzda yüzdüğü daha sonra ise bikinisinin üst kısmını çıkardığı görüntüleri Instagram ve Twitter hesaplarından paylaştı.

TAHRİK EDİCİ GÖRÜNTÜLERE YORUM YAĞDI

Kumaşçı'nın erotik görüntülerine yorum yağdı. Takipçilerinin bir kısmı Kumaşçı'ya "Cesaretinize hayran kaldık" yorumları yaparken bir kısmı da çok sert tepki gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi