AFFERİN SaNa ACun! Rising STAR bu hafta yok??

Dün Hakkari Dağlıca’da gelen şehit haberleri üzerine Acun Ilıcalı kendi kanalında yayınladığı yarışma programı Rising Star’ı bu hafta yayınlamama kararı aldı.

AFFERİN SaNa ACun! Rising STAR bu hafta yok??

RİSİNG STAR BU HAFTA YAYINLANMAYACAK

Herkesi yasa boğan saldırıdan sonra birçok eğlence programları da iptal edildi. Tv8'de yayınlanan jüri üyeliğini Mustafa Sandal, Demet Akalın, Gülben Ergen ve Fuat Güner'in üstlendiği  Rising Star bu akşam yayınlanmayacak.

İZMİR’İN KURTULUŞ PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

İzmir'in kurtuluşunun 93. yıl dönümü programındaki zafer yürüyüşü, fener alayı, konser ve bando gösterilerinin Hakkari'deki saldırı nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Valilik ile ortaklaşa hazırlanan 9 Eylül programında değişiklik yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 10 Eylül akşamı Fuar İzmir'de vereceği Kurtuluş Resepsiyonu da yapılmayacak.

Yeni programa göre, 9 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek 93. yıl programı, saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Hükümet Konağı önünde 10.30'da bayrak töreni yapılacak. Aynı gün saat 16.00'da ise atlı süvari birlikleri Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na yürüyecek

CENGİZ ABAZOĞLU’NUN DEFİLESİ İPTAL OLDU

Yarın  gerçekleşmesi planlanan adL+CENGİZ ABAZOĞLU defilesi de gelen acı haberler üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz