Görüş Bildir

Ağustos'un sıcağında 'Bir Kış Masalı' coşkusu!

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği (LASİAD) bu yıl gerçekleştirdiği 4. Laleli Fashion Shopping Festivali ile 13 ülkeden gelen misafirlerine ev sahipliği yaptı. Defile için kurulan 300 metrelik rekor uzunluktaki podyum ve kar makinesi ile yağdırılan yapay kar, eğlenceli geceye damga vurdu. Ağustos'un sıcağında 'Bir Kış Masalı' coşkusu!

Ağustos'un sıcağında 'Bir Kış Masalı' coşkusu!

KOREOGRAFİSİNİ ÖNER EVEZ YAPTI

Koreografisini Öner Evez’in yaptığı defilede Tülin Şahin, Merve Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuba Melis Türk, Begüm Yılmaz ve Ebru Öztürk gibi ünlü modellerin de aralarında yer aldığı 60 yerli-yabancı model LASIAD üyesi markaların ürünlerini tanıttı.

YURT DIŞI ODAKLI PAZAR        

Yurt dışı odaklı pazarların büyümesini ve çeşitlenmesini hedeflemekte olan Laleli Fashion Shopping Festival’e Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Cezayir, Angola, Nijerya, İran, Güney Afrika ve Gana gibi 13 farklı ülkeden alım heyetleri katıldı. Misafirler açık alanda kurulan ve özel olarak tasarlanmış standlarda dünya modasının en yeni trendlerini görme imkanı da buldu.

Kaynak: Star

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi