Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun diyen Çağla Şıkel hakareti affetmedi!

Güzel sunucu Çağla Şıkel, sosyal medya platformundan kendisine hakaret dolu cümleler kuran ve kimliği meçhul olan hanımefendinin peşini bırakmadı. İlk işi Savcılığa başvurmak olan güzel sunucu ve oyuncu Şıkel, o şahsın kendisini aşağılayarak, şeref ve saygınlığını rencide ettiğini iddia etti. Savcılık o ifadeleri yazan kişiye ulaştı, Nesrin Y. Adlı şahıs hesabın kendisinin olduğunu ancak o kelimeleri kendisinin yazmadığını söylese de 2 yıl hapis istemiyle mahkemeye çıkarılacak.

Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun diyen Çağla Şıkel hakareti affetmedi!

Savcılık, güzel mankenin şikayeti üzerine soruşturma başlattı. Mesajları gönderen IP numaraları bulundu ve maili atan kişinin 22 yaşındaki Nesrin Y. olduğu tespit edildi.

"BEN YAZMADIM" DEDİ AMA!         

İfadesine başvurulan Nesrin Y., sosyal medya hesabının kendisine ait olduğunu ancak mesajı kendisinin yazmadığını iddia etti.İki yıla kadar hapis cezası istenen Nesrin Y., önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

"AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYSUN DEMİŞTİM”

Kazandığı zaferin haberini sosyal medya hesabından paylaşan Çağla Şıkel, "Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun demiştim" yazdı.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Diyarbakır Söz