Görüş Bildir

Aldatmanın bedeli 4 milyon TL! Alinur ve Enci Velidedeoğlu boşandı

Enci Velidedeoğlu, reklamcı eşi Alinur Velidedeoğlu’nun kendisini aldattığı gerekçesiyle 4 milyon TL tazminat istemiyle boşanma davası açtı.

Aldatmanın bedeli 4 milyon TL! Alinur ve Enci Velidedeoğlu boşandı

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; reklamcı Alinur Velidedeoğlu’nun kendisinden tam 26 yaş küçük olan 8 yıllık eşi Enci Velidedeoğlu ünlü reklamcının kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Alican Velidedeoğlu’ndan 4 milyon lira tazminat isteyen Enci Velidedeoğlu, kocasının sosyal medya sitesi olan Facebook’ta kendisini 10 yaş küçük göstererek 21 yaşındaki kızlarla görüştüğünü ve genç kızların gözüne girmek için 60 yaşında dövme yaptırdığını iddia etti.

Enci Velidedeoğlu’nun avukatı aracığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu dava dilekçesinde şu iddialara yer verildi: “Çift 2006 yılında tanıştı. O dönem 25 yaşında olan Enci Velidedeoğlu ailesinin onayı olmamasına rağmen 51 yaşındaki Alinur Velidedeoğlu ile 1 Temmuz 2007’de evlendi. Enci Velidededeoğlu, ABD ’ye giden kocasının sevgilileriyle gününü gün ettiğini öğrendi. Bir gün kocasının telefonuna baktığında eski kız arkadaşları ile görüştüğünü, gece onların evlerinde çekilmiş fotoğrafları ve yazışmaları gördü. Alinur Velidedeoğlu, sekreteriyle ABD’de aylık kirası 25 bin dolar olan bir malikâne tuttu. Enci Velidedeoğlu, iki ay önce evde kasayı açtığında 10 kutu cinsel gücü arttıran ilaçlar ile 3 silah gördü.

4 MİLYON LİRA TAZMİNAT, 10 BİN DOLAR NAFAKA

Müvekkilime, ailesine karşı tehdit ve hakaret etmesi, başkalarının yanında küçük düşürmesi ve müvekkilimi aldatmasından dolayı tarafların şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmalarını istiyoruz. Ayrıca müvekkilim lehine 4 milyon lira tazminat ile aylık 10 bin dolar tedbir nafakasına hükmedilmesini talep ediyoruz. Yine Kadıköy ve Şişli’deki 3 taşınmaz ile iki şirket, 5 araç ve 3 banka hesabı üzerine tedbir konulmasını ve müşterek konuttan uzaklaştırılmasını istiyoruz” dedi.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi