Aman da aman! Merve Özbey de evleniyormuş bitanesii!!!

Yaş Hikayesi adlı şarkısında Vurur Yüze İfadesi ile sosyal medyayı adeta yerinden oynatan genç şarkıcı Merve Özbey evlilik kararı aldı.Merve Özbey bitanesini buldu, evlliliğin tam kıyısında! Aman da aman! Merve Özbey de evleniyormuş bitanesii!!!

Aman da aman! Merve Özbey de evleniyormuş bitanesii!!!

Son günlerde şarkısında geçen Vurur Yüze İfadesi ile sosyal medyayı sallayan ve bir anda fenomen olan müzik dünyasına damga vuran güzel şarkıcı Merve Özbey, evlilik kararı aldığını açıkladı. “Yaş Hikayesi” şarkısında geçen “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi” mısrası sosyal medyayı yerinden oynatan ve sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına giren Özbey, Emre Saygı’nın sunduğu Hadi Be programına konuk oldu.

SIR GİBİ SAKLADI

Kendisi ile ilgili merak edilenleri anlatan genç sanatçı Emre Saygı’nın sorularını yanıtladı. Hayatında bir erkek arkadaşının olduğunu belirten Merve Özbey, evlilik teklifi aldığını ve yakın bir zamanda erkek arkadaşıyla birlikte nikâh masasına oturacağını açıkladı. Ünlü sanatçı nasıl bir evlilik teklifi aldığını da sır gibi sakladı. Merve Özbey bitanesini buldu, evlliliğin tam kıyısında!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler