Görüş Bildir

Anketler bile Fahriye Evcen Burak Özçivit Aşkının Layık lığını nayladı

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ve karizma abidesi Burak Özçivit’ten alışılmış bir başarı daha. Geçen ay yapılan “En çok yakışan çift” anketinde birinci olan çift bu kez de 660 bin kişinin oyunu alarak Türkiye’nin en çok beğenilen çifti olma ünvanına sahip oldu

Anketler bile Fahriye Evcen Burak Özçivit Aşkının Layık lığını nayladı

Daha önce yapılan bir ankette Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 'yılın en begenilen çifti' seçilmisti. Önceki gün de 'onedio.com'un yaptıgı ve 660 bin kisinin oy kullandıgı anket belli oldu. Evcen ve Özçivit, birbirinden ünlü çiftlere büyük fark atarak 'Türkiye'nin birbirine en çok yakısan çifti' seçildi.

NE KENAN İMİRZALIOĞLU NE DE ARDA TURAN

Dizide başlayan aşklarını gerçek hayata taşıyan güzel çift, ankette Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, Sinem Kobal ile Kenan Imirzalıoğlu, Bergüzar Korel ile Halit Ergenç ve Aslıhan Doğan ile Arda Turan gibi gözde çiftleri ezici bir üstünlükle geride bıraktı. Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, oyların yüzde 74'ünü alarak ezici bir oranla tüm rakiplerini geride bıraktı. Ankette ikinciligi ise yine dizi setinde tanısıp ask yasamaya baslayan Burçin Terzioglu ile Ilker Kaleli aldı. Üçüncü ise asklarını gözlerden uzak yasayan Hazal Kaya ile Ali Atay oldu.

 EN GÖZDE ÇİFT LİSTESİ

* FAHRİYE EVCEN-BURAK ÖZÇİVİT

* BURÇİN TERZİOĞLU-İLKER KALELİ

* HAZAL KAYA-ALİ ATAY

* NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞULU

* SERENAY SARIKAYA-KEREM BURSİN

* BEREN SAAT-KENAN DOĞULU

* ARZUM ONAN-MEHMET ASLANTUĞ

* HATİCE ŞENDİL-BURAK SAĞYAŞAR

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi