'Annemin Yarası' galasında ünlüler geçidindeki şıklık yarışında kim kazandı?

Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”nın galası önceki gün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Galaya 1800 davetli katıldı.

'Annemin Yarası' galasında ünlüler geçidindeki şıklık yarışında kim kazandı?

Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”nın galası Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Galaya sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin de yer aldığı bin 800 kişi katıldı.

Gecenin konukları arasında Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Murat Yıldırım, Emre Karayel, Engin Öztürk, İdil Fırat, Mahir İpek, Ayşegül Aldinç, Gülenay Kalkan ve Tarık Ünlüoğlu, Berrak Tüzünataç, Demet Sabancı da vardı. Lütfi Kırdar’ın girişine kadar serilen kırmızı halının sonunda tüm misafirleri orkestra karşıladı.

Ozan Güven, Meryem Uzerli’ye merdivenden inerken yardımcı oldu.

Galada bir araya gelmeyen Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin, parti çıkışı görüntülendi.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk, filmi sevgilisi İdil Fırat’la yan yana  izledi.

Boncuk Yılmaz ve eşi Fethi Kantarcı galaya el ele geldi.

DERİN VE GÜÇLÜ BİR HİKAYE

Gösterim öncesi toplu olarak basın mensuplarının karşısına çıkan oyuncular, film hakkındaki duygularını kısa cümleler ile ifade etti. Ozan Güven, “Şahane bir film çektik. Uzun uzun anlatmaya lüzum yok. Böyle bir ekiple çalıştığım için çok mutluyum. Karar artık seyircinin” dedi.

Meryem Uzerli, “Çok derin ve güçlü bir hikaye çektik. Memnun kalacağınıza eminim” şeklinde konuştu. Belçim Bilgin ise “İlk kez filmi hep birlikte izleyeceğiz. Bir an önce o an gelsin istiyoruz. Çok mutlu olarak çalıştığımız, sahip olduğumuz her şeyi koyduğumuz bir film oldu.” dedi.

GALA SONRASI AFTER PARTİ

Galada oyuncular, hıncahıç dolan salonda filmi konukları ile birlikte izledi. “Annemin Yarası” izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gala gösteriminin ardından Nişantaşı’ndaki St. Regis İstanbul’da after parti düzenlendi. Film ekibinin tam kadro geldiği partiye oyuncuların yakın arkadaşları da katıldı. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bora Akkaş ve sevgilisi Seda Türkmen objektife birlikte poz verdi.

İşte Meryem’in  sevgilisi

Meryem Uzerli’nin sevgilisi Alp Özcan, görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynadı. Tüm oyuncuların röportaj verdiği sırada arka kapıdan salona giden Özcan, kalabalık arasında Cem Yılmaz’ın arkasına oturunca görüntülenmekten kurtulamadı.

Gösterim öncesi sahneye çıkan Uzerli, sevgilisine öpücük gönderdi.

Yeni imaj

Funda Arar, yeni saç stiliyle dikkat çekti. Kâkül kestiren ünlü şarkıcı, “Daha bugün yaptırdım. Uzun zamandır istiyordum” dedi.

İkizler yanında

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, bir süredir yanından ayırmadığı ikiz kız kardeşlerle galaya katıldı.

Filmi yan yana izleyen üçlü, after partiye de birlikte gitti.

Kolye Uzakdoğu’dan

Galaya tek başına katılan Berrak Tüzünataç, “Filmi çok merak ediyorum. Ozan Açıktan çok sevdiğim bir yönetmen. Çok sevdiğim oyuncu arkadaşlarım var. İyi bir film izleyeceğimize inanıyorum” dedi. Boynundaki ilginç kolye dikkat çeken oyuncu, kolyeyi babasının Uzakdoğu’dan hediye getirdiğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler