Arda Turan'dan Burcu Esmersoy'a koleksiyon hediyesi

Galatasaray’dan Atletico’ya uzanan başarılı yolculuğu ve İspanya’daki başarılı futboluyla göz dolduran Arda Turan, saatini Burcu Esmersoy’a verdi haberi gündeme bomba gibi düştü.

Arda Turan'dan Burcu Esmersoy'a koleksiyon hediyesi

İspanyadaki milli gurur Arda Turan, saat koleksiyonunun en değerli parçası olan Patek Philippe saatini Burcu Esmersoy’a verdiği öğrenildi.

1 MİLYON EURO'LUK KOLEKSİYON

HaberTürk’ün haberine göre; 1 milyon Euro’luk bir saat koleksiyonu olan Arda Turan, koleksiyonunun en değerli parçalarından biri olarak görülen Patek Philippe saatini Burcu Esmersoy’a verdi.

PROGRAMDA TAKTI

Güzel sunucu, değeri 225 bin TL olan ve Türkiye’ye yılda sadece 1 adet gönderilen saati sunduğu Komedi Türkiye programında taktı. Arda Turan’ın bu kadar pahalı bir saati Esmersoy’a vermesi aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi. Ancak ne var ki ikili daha önce ‘Kardeş gibiyiz’ açıklaması yapmıştı.

Dün akşam da Real Madrid karşısında da oynadığı futbolla göz dolduran ve bir ara Real Madrid savunmasını ipe dizen Arda Turan’ın Burcu Esmersoy’a vermiş olduğu saat daha önce Instagram’dan paylaşılmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz