Görüş Bildir

Ari Barokas'tan Asu Emre'ye 'yuh artık' dedirten eşek şakası!

Başarılı güzel oyuncu Asu Emre Bodrum’da müzisyen eşi Ari Borakas ile denizde yüzerken eşinin boğulmasıyla çığlık çığlığa kaldı. Duman Grubu'nun bas gitaristi Ari Barokas ve bir dönemin gözde mankenlerinden olan eşi Asu Emre, Bodrum tatilinde ilginç bir şova imza attı. Ari Barokas'tan Asu Emre'ye çığlık attıran korkunç şaka! İşte ayrıntılar...

Ari Barokas'tan Asu Emre'ye 'yuh artık' dedirten eşek şakası!

Ünlü çift Ari Barokas ve eşi Asu Emre Bodrum’da çok ilginç bir gelişmeye imza attı. Ari Barokas’ın boğulma olayı tamamen şaka olduğu ortaya çıktı. Duman Grubu'nun bas gitaristi Ari Barokas ve bir dönemin gözde mankenlerinden olan eşi Asu Emre, Bodrum tatilinde ilginç bir şova imza attı. 2013 yılında evlenen çift oğulları Aslan'la birlikte Gündoğan'da denizin ve güneşin tadını çıkardı. Gün boyu mutlu bir aile tablosu çizen Asu Emre ve Ari Barokas, oğullarını eğlendirmek için akıl almaz bir oyun oynadı.

ASU EMRE FERYAT FİGAN

Güzel oyuncu Asu Emre’nin eşi Ari Barokas'ın denizin içinde ölü taklidi yapıp Asu Emre'nin de onu kurtarmaya çalışıp çığlıklar atması herkesi şaşırttı. Olayı görenler önce panik yaptı. Gerilim filmlerini aratmayan o sahnelerin şaka olduğu ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı. Plajdakiler de daha sonra çiftin bu tuhaf şakasına güldü.

 Babasını baygın halde yüzüne su atarak ayıltan minik Aslan ise olan bitenden habersiz bir şekilde oyun oynadı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi