Görüş Bildir

Arka Sokaklar 374. Bölüm (Son Bölüm)- İsmet ekibi çıldırttı!

Arka Sokaklar 374. Bölüm (son bölüm) ile ekranlara geldi. Hem komedisi hem de aksiyonu bol bir bölüm izletti hayranlarına Arka Sokaklar. Çünkü bu haftaki konuk oyuncularından bir tanesi başarılı komedi oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’dı. Arka Sokaklar 374. Bölüm (Son Bölüm) izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar 374. Bölüm (Son Bölüm)- İsmet ekibi çıldırttı!

EMRE ATEŞ

Arka Sokaklar 12 Haziran 374. Bölüm’de izleyenlerini her zamanki gibi ekran başına kilitledi. Cuma akşamlarında reyting sıralamasında tepelere oynayan Arka Sokaklar Son Bölüm (374. Bölüm) neler yaşandı bir göz atalım.

ARKA SOKAKLAR 374. BÖLÜM’DE NELER OLDU!

Cengiz Küçükayvaz Arka Sokaklar’a konuk oyuncu olarak katılmıştı ve dizideki ismi ise İsmet’ti. İsmet tam bir dolandırıcıydı. Yandaşları Mustafa ve Nihat ile bir kuyumcuyu kundakladılar. O esnada da polis hemen peşlerine takıldı. Polisi atlatmayı başarıp ıssız bir yere saklandılar. Ancak İsmet bu durur mu söylendi de söylendi. Mustafa da İsmet’in söylenmesine dayanamadı ve İsmet’i bayıltarak Nihat ile birlikte kaçtılar.

OLAN EKİP’E OLDU!

Bizim ekip, soyguncuların peşine düştü. Mesut ve Hüsnü gece devriyesindeyken aldıkları anonsla beraber olay yerine gittiler. Karşılarında darp edilmiş halde İsmet’i görünce şoka uğradılar. İsmet, motosikletli birinin gelip kendisini darp ederek, anneciğinin evini satarak aldığı parayı çaldırdığını söyledi. Mesut ve Hüsnü ise dolandırıcı İsmet’in haline acıyıp yardımcı olmaya çalıştılar. İsmet’in gerçek yüzünü görmeleri ise çok sürmedi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için İşte Arka Sokaklar 374. Bölüm (Son Bölüm) tek parça izleme şansı…

ARKA SOKAKLAR 12 HAZİRAN 374. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi