Ashley Benson evini 2 milyon 900 bin dolara satışa çıkarttı, müthiş kâr yaptı! Ashley Benson kimdir?

Pretty Little Liars'ta "Hanna Marin"i canlandıran Ashley Benson magazin dünyasını sarsacak bir habere imza attı. İşte detaylar..

Ashley Benson evini 2 milyon 900 bin dolara satışa çıkarttı, müthiş kâr yaptı! Ashley Benson kimdir?

Dünya magazin haberlerinden gelen bu bilgiye göre, reyting rekorları kıran ödüllü dizi Pretty Little Liars'ta "Hanna Marin"i canlandıran Ashley Benson evini satmaya karar verdi. İlk aldığı satış fiyatının 2 Milyon 200 Bin Dolar olduğu belirlenen mülkü sattığı fiyat ile dudak uçuklattı.

18 Aralık 1989 doğumlu güzel oyuncu Ashley Benson sinema ve dizi projelerine devam ediyor. Son gelen bilgiler doğrultusunda ABD'li ünlü oyuncu 2 milyon 200 bin dolara aldığı Los Angeles'taki evini rekor ücret ile 2 milyon 900 bin dolara satacağını belirtmiş olması ardından yine o bölgede yaşamak istediğini sözlerine ekledi.

Ödül rekortmeni dizi Pretty Little Liars'ta "Hanna Marin"i canlandıran Ashley Benson, Los Angeles'taki evini rekor fiyata satışa çıkardı.

'Pixels' ve 'Spring Breaks' gibi birçok filmde rol alan ve ödüllü dizi Pretty Liars'da 'Hanna' karakterini canlandırarak üne kavuşan ABD'li aktrist 2 milyon 200 bin dolara aldığı evini satışa sundu.

NEW YORK'TA YAŞAMAYI PLANLIYOR

Los Angeles'ta bulunan ve gösterişiyle herkesin ilgisini çeken evde üç yatak odası ve üç buçuk banyosu ve kendine ait iki tane de garajı bulunuyor. Sanatçı New York'ta yaşamayı planladığı için evini 2 milyon 900 bin dolara satıyor

"KENDİMİ HEP NEW YORK'LU HİSSEDİYORUM"

Genç oyuncu Benson bir röportajında, "Her ne kadar California'da doğmuş olsam da ben kendimi hep New York'lu hissediyorum" demişti.

serihaber

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler