Aşk Yeniden 16. bölüm fragmanı yayınlandı (Rize'de şenlik var!)

Aşk Yeniden dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı. 15. bölümün sonunda Şevket reis tüm aileyi Rize'ye davet etmişti. Macera Rize'de tam gaz devam ediyor....

Aşk Yeniden 16. bölüm fragmanı yayınlandı (Rize'de şenlik var!)

Şevket Reis'in tüm aileyi Rize'ye davet etmesinden sonra herkes soluğu Rize'de alır. Şekercizadeler kısa sürede Rize'de yeşilliğin ve çayın büyüsüne kapılarak kendilerinden geçer.

16. BÖLÜM ÖZETİ

Şevket’in emri vakisiyle herkes soluğu Rize’de alır. Karadeniz’in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüler. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapılırlar. Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatih’in öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koşarlar. Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rize’ye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine girişirler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu bulmuş, anlaşmaya başlamışlardır. Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünmektedir. Ancak Kara Meryem’in memleketiyle vedalaşmak üzere Rize’ye gelişi aile içinde dengelerin yeniden sarsılmasına neden olacaktır.

AŞK YENİDEN 16. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GENEL KONU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye “Aşk Yeniden Salı günleri saat 20:00’da FOX’ta!

Kaynak: Diyarbakır Söz