Aşk Yeniden 18. Bölüm (Fatih’in uçağı düştü)

Beğeniyle izlenen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden’in 18.bölümünde sürpriz gelişmeler birbirinden komik şekilde ekranlara geldi.

Aşk Yeniden 18. Bölüm (Fatih’in uçağı düştü)

Fox TV’de Salı akşamları izleyicide bağımlılık yaratan dizi Aşk Yeniden’in yayınlanan son bölümü duygu yüklüydü. Dizinin bu bölümünde Zeynep’e küserek onunla konuşmamaya kararlı olan Fatih köşe bucak Zeynep’ten saklanır.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Aşk Yeniden dizisi her Salı akşamı televizyon izleyicisinin merakla beklediği yapım haline geldi.

Dizinin 9 Haziran Salı akşamı yayınlanan son bölümünde Fatih’in Zeynep’ten kaçarken birbirinden komik hallerini izliyoruz. Ancak dizinin sonunda herkesi şok eden bir gelişme yaşanıyor…

AŞK YENİDEN 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

18. Bölüm Özeti                    

Fatih’e söylediklerinin pişmanlığı içinde olan Zeynep, Fadik ve Selin’in sözleriyle hatasını bir kez daha anlayarak Fatih’i geri kazanmanın yollarını aramaya başlar. Fatih’se annesine olan öfkesi yüzünden evi terk etmiştir. Zeynep’in özür dileme girişimleri her seferinde Fatih tarafından reddedilir. Fatih Zeynep’e kırılmıştır bir kere ve bu defa onu kolayca affetmeyecektir. Zeynep, Selim’le kırdığı Fatih’i yine Selim’le kazanmak için Amerikan Konsolosluğunun yolunu tutar. Eğer planları yolunda giderse Selim resmen Şekercizade soyadını alıp Fatih’in oğlu olacaktır. Fatih’in her şeyden uzaklaşma isteğiyle uçuşa gitmesi Zeynep’e hayatının pişmanlığını yaşatacak ve ilk defa Fatih’i kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalacaktır.

AŞK YENİDEN ANA KONUSU:

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz