Aşka doymayanların dizisi Acı Aşk bu akşam (20 Aralık) başlıyor! Acı Aşk oyuncuları ve Acı Aşk konusu

Haftalardır ortalıkta dolanan fragmanı ile herkesin merakla beklediği Acı Aşk dizisi başlıyor. Show TV ekranlarında bu akşam (20 Aralık) başlayacak olan Acı Aşk, merak edenler için konusu ve oyuncularını ele aldık

Aşka doymayanların dizisi Acı Aşk bu akşam (20 Aralık) başlıyor! Acı Aşk oyuncuları ve Acı Aşk konusu

Haftalardır ortalıkta dolanan fragmanı ile herkesin merakla beklediği Acı Aşk dizisi başlıyor. Show TV ekranlarında bu akşam (20 Aralık) başlayacak olan Acı Aşk, merak edenler için konusu ve oyuncularını ele aldık

Henüz yayına girmeden büyük ses getiren Acı Aşk 1. bölümü için heyecan dorukta. Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can gibi iddialı isimlerin bulunduğu Acı Aşk ilk bölümüne, Sezgi Sena Akay'ın keman çaldığı, Seçkin Özdemir'in harmandalı oynadığı sahnenin damga vurması bekleniyor. Yapımcılığını Erol AVCI'nın üstlendiği, müziklerini efsane sanatçı Kıraç'ın yaptığı, tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan iddialı yeni dizi Acı Aşk 1. bölümü bu akşam saat 20.00'de ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

 

ACI AŞK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Acı Aşk'ın çalışkanlığıyla takdir kazanmış, başarılı işadamı Bulut yükselmek istemektedir. Çalıştığı şirketin CEO'su olmayı beklerken şirketin sahibi Ferman Köklükaya, öz oğlunu bu göreve daha uygun görür. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bulut'un yolu aynı gün güzeller güzeli Melek'le kesişir ve büyük bir aşk kıvılcımlanır. Bulut, Melek'in peşinden memleketi Sığacık'a kadar gider. Birçok şey paylaşırlar. Ama onları bekleyen mutlu son değildir. Güzel rüya kâbusla biter. Melek yıkılır. Yurtdışında bir müzik okulunda okumaya hak kazanan Melek, her şeyi bırakıp Londra'ya gitmeye karar verir. Bulut'u unutup yeni bir hayata başlayacaktır. Diğer yandan Sude, duygularını doruklarda yaşayan, yıllar yılı karşılığını tam olarak alamadığı aşkı için çırpınan bir kadındır. Bu aşkı kaybetmemek adına dünyayı yakacak derecede tutkuludur. Sude sonunda istediğini elde edebilecek midir? Babasına geçmişte yaşananlar yüzünden çok tepkili olan Ali'nin de küçük hayatında deli gibi sevdiği Eylül'le apayrı bir dünyası vardır. Ne var ki Ali'nin Eylül ile aşkı hiç beklediği gibi olmayacaktır. Melek yüreğindeki aşkı nasıl taşıyacak, Bulut'un itirafları karşısında ne yapacaktır?

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir’in yeni dizisinin ismi belli oldu. Uzun zamandır  devam eden hazırlıkları sonucunda Acı Aşk dizisinin çekimleri artık tamamlanmak üzere. ilk ölümün tanıtım fragmanı da sitemize eklenmiştir.

Dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Mahir Erol kaleme alacaklar. Show Tv bu sezon yayınlandığı diziler ne yazık ki istediği gibi gitmeyince en iyi diziyi arama arayışına girdi ve bu diziden çok umutlular.

Seçkin Özdemir‘in başrolde oynayacağı Acı Aşk dizisi için oyuncu seçimleri ve cast çalışmalarına hız verildi.

Acı Aşk Dizisi Konusu

Konusu açıklanmayan Acı Aşk dizisinin yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın üstlenecek.  Acı Aşk dizisinin kanalı ise Show Tv olarak duyuruldu. Kasım ayında Show Tv ekranlarında başlaması beklenen Acı aşk dizisinin yönetmenliğine ise M.Çağatay Tosun getirildi

Acı Aşk dizisinin yönetmeni ise daha önce Suskunlar ve Merhamet dizilerini yöneten M.Çağatay Tosun olarak açıklandı.

Acı Aşk Yayınlanan Yeni Bölüm Fragmanını izlediniz mi?

Acı aşk dizisi mutluluk ve masum duygular ile başlayan bir hikayenin darmadağın ettiği yaşamları konu almaktadır. Diğer taraftan Melek (Sezgi Sena Akay) ile Bulut’un (Seçkin Özdemir)hayal gibi yaşadıkları imkansız aşkları, öte yandan ise aşka doymamış aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) Bulut için çırpınışı ve tüm olaylarından ardından aşkın aslında cesaret ve fedakarlık gerektirdiğini hatırlatan Ali (Alperen Duymaz) Bu kilit nasıl çözülecek ve karakterlerimizin yolları nasıl kesilecek…

Seçkin Özdemir(Bulut), Şekerci'nin erkek partneri, Acı aşk'ın olayları kendisinden aktarılacaktır. Öncelikle geçmiş hayatında yaşadığı zorluklara yer verilirken, kendisinin güçlü olma nedenini sorgulayacaksınız. Ailesiyle bağlarını koparmış, ayakların üstünde duran, yalnızlığa bağımlı olsada içinde kurduğu bütün kaleleri yıkacağı kızla tanıştığında duyguları değişecektir.

 

Sezgi Sena Akay (Melek) Esas kızımızdır. Bulut'la, tutkulu birbirlerine aşık olacaklardır, ama önlerinde büyük engel bulunmaktadır. Bununla beraber mücadele ederek Ferman ile Sude, tehlikeleriyle mücadele edeceklerdir. Bulut, ona çok aşıktır, dünyadan her şeyden vazgeçmeye hazırdır, sırf onun canın sağlığı için Acı aşkından geçebilecek kadardır.

Selin Şekerci(Sude), Sude, tam anlamıyla babasına benzeyen psikopat sıfatını kullanabileceğimiz bir kızdır. Bulut'a, karşı takıntılıdır, her şeyden çok aşıktır. Onu Melek'e, kaptırmamak için elinden geleni yapacaktır, gerekirse babasının gücünü dahi kullanmaya hazırdır. Araları kızıştığında ortalığı yakıp, yıkacaktır.

[Acı Aşk Oyuncusu Erkan Can]

Erkan Can, günümüzde tanımayan insanın olmadığı, simasından dahi Televizyon, sinema sektörünün emektarlarından, ileri gelen isimlerinden Can, kadromuza katılmanın şuanda gururunu yaşamaktayız. İsimlerin netleştikce, şimdik anlayaibliyoruz kanalımızın neden projeyi el üstünde tutmaya çalıştığını. Böylesine devası, uyumlu oyuncuları bir arada görmek, oluşturmak herkesin harcı değildir. Kendisi Acı Aşk'da kötü karakteri üstlenecektir. Üstadımızdan hepimizin öğrenmesi gereken yönlü, duygulu karakter oynacağını belirtmiştir, bunda kendisinin en sevdiği türdendir.

[Acı Aşk Oyuncusu Arda Öziri]

Arda Öziri, Karizma, yakışıklılarla dolu, as kadromuza katılmıştır. Kendisi nin Acı aşk hayranların ikiye ayrıltıracak Özdemir'in, düşman, rekabet arasında olacaklardır. Aklımıza direk aşk arasında kalan iki erkek karakter mi olacak sorularını yansıtmaktadır, ama klişeden uzak olduğumuzdan bashederek, bambaşka türlü rekabeti izleyeceksiniz. İkili aslında iyi dost olsalarda, azılı düşmanlardır.

[Acı aşk oyuncusu türkü duran]

Türkü Duran, saf güzelliğiyle Atv'nın, bomba projesi Acı aşk kadrosunda kesin yerini alan isimlerindendir. Karakterinin duygusu, özelliği yaşantısında Bulut'a, duyduğu bitmeyen aşkın yenilgisini yaşamaktadır. Sude, kendisini rakip olarak görecektir, ama aralarında büyük yaşam tarzı farkı vardır. Bulut'la, aynı yerde büyüdüklerinden benzemektedirler, ama hiç bir zaman ona duygusal yönden bakmamıştır, hep arkadaşı gözüyle bakarak umut asla vermemiştir.

[Acı aşk dizi oyuncusu hüseyin avni danyal]

Huseyin Avni Danyal, bir üstad isimin daha oyuncu kadromuzda bulunmasını gerçekten yürekten sevinerek Danyal, zaten aramızda tanımayan yoktur. Kendisi karakterlerini işi icabıda olsa resmen yaşamaktadır. Bütün farklı özellikde karaktere uyum sağlayabilecek potansiyeldedir, ama içimizden ses Acı aşk'ın kötü adamları arasında yer alacaktır. Eminiz ona yakışacağı ve içimizi ürperteceği kötülükleriyle karakterinden epey nefret ettireceğe benziyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz