Görüş Bildir

Aslıhan Doğan ve Arda tabii ki aşıklar!

Aslıhan Doğan ve Arda Turan’ın geçtiğimiz hafta sevgili oldukları tüm magazin camiası tarafından öğrenilmişti. Ancak ikili artık aşklarını gizlemiyorlar. Başarılı milli gururumuz Arda Turan İspanya’da sezonun da sona ermesiyle Aslıhan Doğan’ı da alıp tatil için Marmaris’e gitti.

Aslıhan Doğan ve Arda tabii ki aşıklar!

Atletico Madrid formasıyla harikalar yaratan milli futbolcu Arda Turan Aslıhan Doğan ile birlikte yaz tatili için soluğu Marmaris’te aldı.

Uzun zamandır ismi Aslıhan Doğan ile anılan Arda Turan’ın sevgili olup olmadıkları daha araştırılıyordu ki birlikte çektirdiği fotoğraflarla aslında cevabı da vermiş oldular. Aslıhan Doğan ve Arda Turan’ın Instagram’dan fotoğraflar paylaşmaları takipçilerini de sevindirdi.

GOOGLE’DA YENİ TREND ASLIHAN DOĞAN!

Öte yandan Aslıhan Doğan Google’da da trend olmayı başarmış durumda. Google’da şu anda en çok aranan isimlerin başında gelen Aslıhan Doğan’ın Arda Turan ile sevgili olduğu artık ayan beyan ortada.

Son zamanlarda devamlı bir arada gördüğümüz çiftin bu kez Marmaris'e tatile çıktıkları da öğrenildi. Birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşan çiftin fotoğrafına Instagram’dan beğeni ve yorum yağdı.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Şu sıralar milli gururumuz Arda Turan ile birlikte olan Aslıhan Doğan, ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmiş. Sevgilisinin kendisini aldatması nedeniyle çok da uzun sürmemişti o ilişkisi. Sonrasında Galatasaraylı Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi, Sinem Kobal'dan önceydi tabii ki ikilinin yakınlaşması. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılmasından sonra ikili sık sık yan yana gözükmeye başladı. Ve Instagramdan paylaştıkları da bu aşkı doğruladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi