Aslıhan Doğan ve Arda Turan Ofsayt’a yakalandı!

Aslıhan Doğan ile Arda Turan Ofsayt’a düştü. İspanya’da Atletico Madrid’de forma giyen ve bizi gururla temsil eden milli futbolcu Arda Turan yine gecelerde, hem de daha önce haklarında aşk dedikodusu çıkan Aslıhan Doğan ile birlikte.

Aslıhan Doğan ve Arda Turan Ofsayt’a yakalandı!

EMRE ATEŞ

Defalarca eğlence mekanlarından çıkarken objektiflere yakalanan ve tabiri caizse ofsayt’a düşen Arda Turan bu kez Aslıhan Doğan ile birlikte objektiflere yakalandı. İkilinin gülerek objektiflere poz vermesi ise görenleri hayrete düşürdü.

Aslıhan Doğan ile birlikte kendi aracına binerek Ulus Sunset'in yolunu tutan milli gurur Arda Turan, geceyi Reina'da bitirdi. İki gün önce de bir mekanda yemek yerken görüntülenen ikili gazetecilerden kaçmaya çalışmış, lakin kırmızı ışıkta yine yakalanmışlardı. Hürriyet’in haberine göre;  Ünlü milli futbolcumuz Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın iki gün üst üste objektiflere yakalanması aşk iddialarını yeniden gündeme getirdi. Sosyal medyada da, Google’da da en çok arananlar listesine girmeyi başardı “Aslıhan Doğan ve Arda Turan”

Daha önce sürekli Aslıhan Doğan ile birlikte objektiflere yakalanan Arda Turan o dönemlerde 'Aslıhan benim kardeşim olur' şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz