ATV Kaçın Kurası oyuncuları ve konusu

Rengarenk dizisi yeni adı ile sil baştan ilk bölümüyle Kaçın Kurası olarak karşımıza çıkacak. Peki Kaçın Kurası ne zaman başlayacak?

ATV Kaçın Kurası oyuncuları ve konusu

Rengarenk dizisinde yaşanan çatırdamalar, dizinin adınında değişmesine sil baştan 'Kaçın Kurası' olarak ekranlara ıkmasına sebebiyet verdi. Takipçilerinin severek beklediği Kaçın Kurası dizisinin başlama tarihi de açıklandı. Başrol oyuncusunun Serhat Teoman olarak belirlendiği dizi 23 Eylül Cuma akşamı ekranlarda olacak. Eski şekliyle rengarenk setine ek olarak oyuncu ekibinin arasına Köksal Engür, Eylem Tanrıver, Abidin Yerebakan, Atilla Türkyılmaz, Burcu Altın Akdoğan ve Burak Tamdoğan eklendi.

KAÇIN KURASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri İstanbul’da başlarken sezon boyunca kurdukları sette çekimler sürecektir.

KAÇIN KURASI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Rengarenk dizisinin yönetmeni yakın zamanda Kaçak Gelinler'in başarılı yönetmeni Kerem Çakıroğlu üstlendi. Oyuncu ve cast çalışmalarına henüz yeni başlanan dizide şuan içinSelin Şekerci'nin adı geçiyor. Selin Şekerci bu sezon içerisinde Atv ekranlarında yayınlanan Selin Şekerci'nin başrol oynayıp oynamayacağı önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Selin Şekerci'nin başroldeki partneri ise Kaan Taşaner olacak.

Kaçın Kurası Konusu

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Renk'in bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Kaynak: Diyarbakır Söz