Görüş Bildir

ATV Kertenkele son bölüm (56.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? ! Kertenkele Akıncı yakalandı mı?

Cumartesi akşamları ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Kertenkele 56. bölüm fragmanı yayınlanmış 12 Mart son bölümünde neler olacak? Kertenkele 56. bölüm fragmanı neler olacak? Kertenkele 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı izle!

ATV Kertenkele son bölüm (56.bölüm) fragmanı yayınlandı mı? ! Kertenkele Akıncı yakalandı mı?

Cumartesi akşamları ekranlarının reytingleri zorlayan dizisi Kertenkele 56. bölüm fragmanı yayınlanmış 12 Mart son bölümünde neler olacak? Kertenkele 56. bölüm fragmanı neler olacak?  Kertenkele 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı izle!

Atv'nin cumartesi dizisi Kertenkele yepyeni bölümleriyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Son yaşananlar ardından merakla beklenen Kertenkele 56. bölüm fragmanıyla bombayı patlattı. Kızının peşine düşen Kertenkele, onun nerede olduğunu öğreniyor ve Sokrat'ın mekânına baskın düzenliyor. Eğlenceli ve aksiyon yüklü bir bölümle izleyici karşısına çıkacak olan Kertenkele'nin yeni bölümünde Akıncı karakteriyle ise bir gizdem yaratılacak. İstanbul polisinin bir türlü eline geçiremediği 'Kertenkele' lakaplı profesyonel bir hırsızın hikayesini anlatan, başrollerini Timur Acar ve Serra Tokdemir'in paylaştığı Kertenkele 56. bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Atv'de!

KERTENKELE 56. BÖLÜM ÖZETİ

Şeyma'nın nerede tutulduğunu öğrenen Kertenkele, Ünsal'la birlikte Sokrat'ın mekânına baskın düzenlerler. Melis şirketin girmiş olduğu bir avm ihalesi yüzünden mafya tarafından tehdit edilmektedir. Kara Kemal, sevdiği kadını hayatı pahasına koruyacaktır. Öte yandan Emniyet Müdürü, Ünsal'a Akıncı'yı yakalaması yönünde büyük baskı yapmaktadır. Ünsal daha önce Kertenkele'nin peşine düştüğü gibi bu sefer Akıncı'nın peşine düşer. Gizem gönlünü Hicabi'ye kaptırmakta olduğunu fark eder ve Hicabi'den uzaklaşmaya karar verir. Ancak Gizem ne yaparsa yapsın Hicabi'yi unutamamaktadır. Hicabi'nin durumu da pek farklı değildir, güçlü duygularla Gizem'e bağlanmaya başlamıştır. Kertenkele kızını kurtarmak için son bir hamle yaptığında yine Akıncı ile karşılaşır. Hakkında hiç bir şey bilinmeyen Akıncı kimdir ve neden Kertenkele'ye yardım etmektedir?

KERTENKELE yayınlanan bölümleriyle birlikte izleyiciden tam not aldı. Kertenkele dizisi konusu itibariyle ve bölümlerde geçen komik sahneler nedeniyle izleyiciyi ekran başına çekmeyi ve çok izlenenler arasına girmeyi bildi. Kertenkele dizisinde oynayan oyuncular ve gerçek isimleri şu şekilde:

Kertenkele Dizisi Timur Acar KERTENKELE-İMAM ZİYA

Kertenkele Dizisi Sera Tokdemir ZEHRA

Kertenkele Dizisi  Erdinç Gülener KOMİSER ÜNSAL

Kertenkele Dizisi  Şemsi İnkaya EKREM BEY

Sinan Çalışkanoğlu Kertenkele Dizisi LEVENT

Eda Özerkan Kertenkele Dizisi SELİN

Kertenkeleyi canlandıran İmam Ziya (Ziya Hoca) gerçekte aşık olduğu zehra ile gerçekten evlenecek mi? Kertenkele Dizisi Zehra, gerçek ismiyle Sera Tokdemir Ziya Hocayı gerçekten sevecek mi..

Merakla beklenen diğer bölümleriyle birlikte Kertenkele Dizisi ATV ekranlarında yeni bölümleriyle birlikte Cumartesi günleri sizleri bekliyor.

KertenkeleCumartesi - 20:00Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal, Ayça Mutlugil ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir