Görüş Bildir

Avşar'ın konuğu Saba Tümer, kahkahalar eşliğinde itiraf etti!

Dün akşam TV8 ekranlarından evlerimize konuk olan, yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar’ın kendi adıyla hazırladığı programa kahkahalarıyla tanınan, hatta Bayan Kahkaha diye hitap edilen güzel sunucu Saba Tümer konuk olarak katıldı. A’dan Z’ye okul ve özel hayatıyla ilgili çok samimi ve içten geçen sohbet havasındaki programda Bayan Kahkaha, izleyenleri gülme krizine soktu. Bakın, Saba Tümer neler söylemiş neler…

Avşar'ın konuğu Saba Tümer, kahkahalar eşliğinde itiraf etti!

TV8'de Hülya Avşar'ın hazırlayıp yine kendi adıyla sunduğu programa konuk olarak ünlü ve güzel sunucu Bayan Kahkaha Saba Tümer okul ve özel hayatıyla ilgili şok edecek itiraflarda bulunmuş.

Konu Saba Tümer'in televizyon hayatına nasıl başladığına gelince ilginç bir diyalog yaşandı.

8 SENEDE ANCAK BİTİREBİLMİŞ!

Tek dersi mahkeme kararıyla geçtiğini belirten Bayan kahkaha; “ Ben gazeteciliği kazandım. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni kazandım. O iletişim fakültesinde okudum işte biraz 8 senede mezun oldum. Rahmetli bir hocamız vardı, bırakıyordu. Tek dersten kalıyordum. Mahkeme kararıyla geçtim” şeklinde konuştu.

Hülya Avşar’ın bu haftaki konuğu “Bayan Kahkaha” lakaplı Saba Tümer, bugüne kadar hayatında yaşadıkları ile ilgili Avşar kızına çok içten itiraflar yaptı.

ERKEĞE İHTİYACI OLDUĞUNU GEÇ ANLAMIŞ!

Bayan Kahkaha Saba Tümer, bugüne dek neden bir evlilik yapmadığı ve çocuk sahibi olmadığına ilişkin soruyu, "Bir erkeğe muhtaç olmak istemedim. Fakat bir erkeğe ihtiyacım olduğu gerçeğini çok geç fark ettim..Artık içimdeki kadını çıkarmak istiyorum...Yoruldum içimdeki erkekten" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi