Ay Yapım'ın 'Kara Sevda'sına Medcezir benzetmesi - Tartışma şiddetli!

Yeni sezonda izleyiciyi ekrana kilitleyeceğe benzeyen Kara Sevda dizisi şimdiden gündemden düşmemeye başladı. Güzellik abidesi oyuncu Neslihan Atagül ve yakışıklı beyefendi oyuncu Burak Özçivit’in başrollerini paylaştığı Kara Sevda’nın geçtiğimiz sezon Final yapan Medcezir dizisiyle benzerlik taşıması Sosyal medyanın dikkatini çekti.

Ay Yapım'ın 'Kara Sevda'sına Medcezir benzetmesi - Tartışma şiddetli!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile şu sıralar ekranlarda sık gördüğümüz güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın başrol paylaştığı Medcezir’in ilk fragmanıyla ‘Kara Sevda’nın tanıtım fragmanında birçok ortak nokta şimdiden tartışmaları da alevlendirdi. Güzellik Neslihan Atagül ile yakışıklı Burak Özçivit’in Ulusoy ile Sarıkaya gibi bir otobüste bir araya gelmeleri, Burak Özçivit’in Çağatay Ulusoy gibi aynayla yüzleşmesi, ‘İkinci bir Medcezir mi geliyor?’ yorumları yapılmasına neden oldu. Bu arada Burak Özçivit’in Ulusoy’la aynı saç imajına gitmesi de bu olasılığı oldukça da kuvvetlendirdi.

AY YAPIM’IN HER DİZİSİ ‘KARA’ İLE BAŞLIYOR!

Birçok dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım’ın dizi isimlerinde ‘Kara’ kelimesini kullanması bir hayli düşündürdü. ‘Kara Sevda’ dizisinin yapımcılığını üstlenen şirket daha önce de ‘Kara Para Aşk’, ‘Karadayı’ gibi birçok kara sözcüğüyle başlayan işlere imza atmıştı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz